Зірки, які зробили камінг-аут / depositphotos.com

Американські знаменитості знають, що оприлюднення свого особистого життя і орієнтації не може завдати шкоди їх кар'єрі, тому сміливо "відкривають штори своїх спалень". УНІАН поділиться кількома прикладами таких сміливців.

Раніше ми розповідали про зірок, які відмінно виглядають в свої роки і, схоже, мають в запасах кілька кілограм молодильних яблук.

Джим Парсонс

Відео дня

Зірка серіалу "Теорія великого вибуху" - яскравий приклад того, як можна на ранок прокинутися знаменитим. Разом з натовпами шанувальників і променями слави прийшли чутки про можливу гомосексуальність актора. 

Джим Парсонс / depositphotos.com

У 2012-му році Парсонс їх підтвердив - більше 10 років він перебуває у відносинах з арт-директором Тоддом Співаком. У 2017-му пара їх узаконила.

Ендрю Скотт

Підступний і харизматичний Моріарті з серіалу "Шерлок" - одна з найбільш відомих ролей Скотта. Кар'єру свою актор почав ще в 1995-му році, але визнання отримав лише після виходу серіалу.

Ендрю Скотт (праворуч) / depositphotos.com

Скотт ніколи особливо не приховував своєї орієнтації, а в 2013-му році публічно заявив про це. Також сказав, що близькі прийняли його позицію, але більше нічого журналістам дізнатися не вдалося - актор ретельно приховує від преси своє особисте життя.

Крістен Стюарт

Актриса, чий талант вважається воістину унікальним - передати емоції так, як вона, навряд чи кому-небудь під силу, принаймні, з нині живих людей. Чутки про бісексуальність зірки "Сутінків" поширилися відразу після її розставання з Робертом Паттісоном.

Крістен Стюарт / depositphotos.com

Стюарт зустрічалася зі своєю асистенткою Алісією Каргайл, потім з топ-моделлю Стелою Максвелл, а з 2019-го року у неї роман зі сценаристкою Ділан Майєр і, схоже, там все серйозно.

Синтія Ніксон

Чарівна Міранда з серіалу "Секс у великому місті" - персонаж, який полюбився жінкам усього світу, завдяки харизмі і неймовірній енергетиці актриси Синтії Ніксон.

Синтія Ніксон / depositphotos.com

15 років вона прожила в шлюбі з чоловіком, народила двох дітей. Але в 2004 - му році зустріла Крістін Маріоні - соц.працівника, причому, познайомилися жінки вельми нетривіально - на акції протестів. З тих пір Ніксон зізналася собі про свою орієнтацію і не розлучається з Маріоні ні на секунду.  У 2011-му році пара одружилася, у них є спільна дитина. Крім того, Ніксон і Маріоні виховують дітей Синтії від попереднього шлюбу.

Вентворт Міллер

Чарівний красень, який знайшов популярність завдяки головній ролі в серіалі "Втеча". Для багатьох прихильниць став ударом його камінг-аут, який Міллер зробив в 2013-му році.

Вентворт Міллер (ліворуч) / depositphotos.com

Актор зізнався, що про свою орієнтацію здогадався ще в юності, і період цей був неймовірно складним для нього. Засудження і агресія оточуючих призвели до того, що Міллер хотів накласти на себе руки, але, на щастя, цього не сталося.

Іен МакКеллен

Актор, який зіграв білого мага в трилогії "Володар кілець", зізнався у своїй нетрадиційній сексуальній орієнтації більше 30 років тому. Така заява ніяк не вплинула на його кар'єру, але про особисте життя МакКеллен не поширюється.

Іен МакКеллен / depositphotos.com

Він продовжує боротися за права ЛГБТ, надає матеріальну підтримку і відвідує акції. Енергії у актора не віднімати, незважаючи на те, що йому вже 82 роки.

Вас також може зацікавити: