Участь у "Холостячці" для Злати Огнєвіч стало цінним досвідом / фото УНІАН, Вальдемар Горлушко

Українська співачка Злата Огнєвіч розповіла, який головний висновок вона зробила після участі в шоу "Холостячка".

Відповідаючи на запитання підписників у сторіз Instagram, Огнєвіч сказала, що цей проект приніс їй в першу чергу цінний досвід.

"Зробила головний висновок, що це - приголомшливий, дуже цінний і дійсно унікальний досвід, який я отримала. Для чого все це сталося на глибинному рівні покаже тільки час. Але я точно знаю, що це було не просто так", - розповіла Огнєвіч.

Читайте такожУчасник "Холостячки" Діма Шевченко знайшов заміну Огнєвіч: хто його нове кохання

За її словами, проект "Холостячка" став для неї свого роду імпульсом від Всесвіту, який показав, у якому напрямку рухатися далі.

"Це був тільки імпульс, поштовх Всесвіту для моєї душі, для трансформації, для того, щоб показати: "Іди туди, в тому напрямку". Може десь я збилася і Всесвіт вирішив мені дати таким чином знак, щоб я встала знову на свій напрямок і йшла туди, куди і було все заплановано з самого початку", - сказала Огнєвіч.

Вона зазначила, що почала підлаштовуватися й робити те, що їй невластиво, хоча "за природою - зовсім інша людина".

Також Огнєвіч відповіла, що не знає, чи буде вона у стосунках із Дмитром Шевченком.

"Я не знаю, з ким я буду в цьому житті, я не знаю, що буде далі... Буду просто в моменті", - сказала "Холостячка".

false

Як повідомляв УНІАН, у фіналі шоу Холостячка за серце Злати боролися двоє чоловіків - Діма Шевченко та Андрій Задворний. Останній став переможцем, а Дмитро пішов зі сльозами на очах.

Після фінального випуску Огневич атакували хейтери: у мережі розкритикували її вибір, адже багато хто вболівав за Діму Шевченка, та й сама Злата виявляла до нього дуже ніжні почуття.

Огнєвіч і Задворний пробули разом усього 1,5 місяці і розійшлися. Як розповів екс-коханий "холостячки", все сталося за його ініціативи, оскільки у нього пройшли почуття.

Вас також можуть зацікавити новини