Злата Огнєвіч похвалилася фігурою / фото instagram.com/zlata.ognevich

Українська співачка Злата Огнєвіч опублікувала у своєму інста-блозі фотографії з відпочинку в Африці. У кадрі зірка позує в чорному злитому купальнику, який оголював її животик. Доповнила вона такий "літній" образ темними сонцезахисними окулярами.

"Поїздка сюди була дуже спонтанним рішенням. Хотілося далеко і не попсово при цьому, ще відпустка невелика, сидіти 10 днів на карантині - виключено! Якщо говорити про пригоди, їх я завжди знайду, а в Африці - тим більше. Завтра їду на 3-х денне сафарі, побачу прекрасну Кіліманджаро, спущуся в кратер вулкана (він вже не працює, все ок), побачу стародавнє африканське плем'я і багато іншого! Загалом, виходить все якось несподівано прекрасно", - написала Злата.

Читайте також"Немає слів": українська співачка зворушила фанів сімейними знімками до нової пісніШанувальники прийшли в захват від її нових знімків, і відзначили, що вона виглядає прекрасно.

Відео дня

"Гарненька! Щастя вам в особистому житті", "Класнюча, петарда, бомба, ракета", "Златочко, ти дуже красива леді", "Богиня", "Златочко, ви сліпучі в купальнику", "Вау", "Африканська спокусниця", - пишуть шанувальники в коментарях.

Злата Огнєвіч похвалилася фігурою / instagram.com/zlata.ognevich

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч згадала про страшну подію на Новий Рік.

Вас також можуть зацікавити новини: