Рейтинг голлівудських ловеласів / REUTERS

Вірність і сталість - якості, які не знайомі персонам, що потрапили в цей список. Голлівудські селебріті підкорюють не тільки відомих режисерів, але і чарівних дам, які не зуміли встояти перед чоловічою чарівністю. УНІАН розповість, хто ж з голлівудських зірок вважається найбільш відчайдушним ловеласом.

Раніше ми розповідали, кого із зірок переслідували маніяки.

Бредлі Купер

Відео дня

Голлівудський красень вже давно числиться в рейтингах найкрасивіших чоловіків планети. 

Бредлі Купер / depositphotos.com

Фільми з його участю збирають повні кінозали, а шанувальниці після чергової прем'єри судорожно фарбують волосся в білий колір. Це й не дивно - незрозуміла тяга Купера до блондинок підтверджується його "послужним списком". Акторові приписували романи з Дженніфер Лопес, Кемерон Діас, Дженніфер Еністон і Рене Зельвегер. Може бути, таємна зброя Купера - мова, адже він входить в десятку знаменитостей-поліглотів.

Джордж Клуні

Американським актором захоплюються і чоловіки, і жінки. Перші хочуть бути схожими на нього, а другі - володіти ним.

Джордж Клуні / depositphotos.com

Клуні за своє життя зустрічався з багатьма дівчатами: моделями, телеведучими і навіть офіціантками. Навіть був помічений з послом доброї волі ВВФ - Стейсі Кіблер. Але все це було, звичайно, до Амаль - жінки, на якій Клуні вирішив одружитися.

Джуд Лоу

Чудовий харизматичний герой фільму "Красунчик Алфі" відразу завоював серця мільйонів дівчат на планеті.

Джуд Лоу / depositphotos.com

У житті американська зірка поводиться так само. Йому приписували романи з Наталі Портман, Скарлетт Йоханссон і Ніколь Кідман. Однак нічим серйозним ці зв'язки не закінчилися - як будь-яка творча людина, Лоу завжди буде перебувати в пошуку ідеальної жінки.

Леонардо Ді Капріо

"Виживший" - роль, яка однозначно підходить акторові і абсолютно недоступна для його обраниць.

Леонардо Ді Капріо / REUTERS

Ді Капріо ніколи не приховував своїх стосунків, навіть швидкоплинних. Його часто помічали на світських заходах в парі з ангелами Victoria's Secret. Крім того, оскароносець віддає перевагу винятковим дівчатам - красивим і чарівним. Блейк Лайвлі і Ріанна - якраз з таких. До речі, єдина дама серця, яка тримала позиції досить довго - це модель Жизель Бундхен. Пара зустрічалася близько п'яти років.

Читайте також: