Ілля Глинников / фото instagram.com/glinnikov

Російський актор та телеведучий Ілля Глинников, який у розпал заворушень у Казахстані перестав виходити на зв'язок, вперше поділився враженнями від своєї "незабутньої" поїздки.

"Слава Богу, долетіли. У нас радість була, що нас в Оренбург привезуть, а те, що ми прилетіли в Москву, – це диво", – заявив актор, передає 360tv.ru.

Глинников проводив у Казахстані відпустку, і на якийсь час втратив зв'язок з близькими. Відомо, що актор у складі групи відвідав пік Хрищатого (Йошкар-Ола) на висоті 3950 метрів, коли у Казахстані вирували протести.

Відео дня

"Коли ми йшли на пік Хрищатого, хтось йшов на парламент у Казахстані, – заявив він. – Переживати не довелося, у нас команда позитивна, всі з почуттям гумору. Якщо серйозно дивитися на ситуацію, то сміятися нема з чого, а так досить-таки все легко, супер".

Читайте такожРосійський співак з "чорного списку" України потрапив до лікарні з серйозною травмою (відео)Повернення у Росію військовим бортом актор назвав "незабутнім". Глинников зізнався, що ця поїздка ще надовго йому запам'ятається.

Як пише m24.ru, актор був серед ста туристів з Казахстану, яких до Москви доставив перший літак ВКС Росії. Борт приземлився на аеродром "Чкаловський".

Раніше повідомлялося, що Глинников прибув до Казахстану 2 січня, щоб відправитися в гори. Там він пробув до 7 січня. Саме в той день він останній раз говорив з родичами та пропав.

9 січня стало відомо, що Глинников знайшовся. У Департаменті з надзвичайних ситуацій Алмати повідомили, що актор цілий та неушкоджений.

Ілля Глинников: що відомо про актора

Російський актор театру, кіно і телебачення, телеведучий. Найбільш відомий за роллю Гліба Романенка в телесеріалі "Інтерни".

Народився 19 вересня 1984 року в російському місті Новомосковськ, розташованому в Тульській області. Актор не одружений.

Вас також можуть зацікавити новини: