Фото інстаграм Ані Лорак

Опальна співачка Ані Лорак, яка підтримує криваву політику Кремля та вже багато років живе і працює в Росії, поскаржилася на труднощі спілкування з донькою. Зараз у її 12-річної Софії перехідний вік, тому часто зрадниця не може з нею знайти спільну мову. 

Донька Лорак, яка народжена у шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Нарчаджіоглу, не слухає її та появляє свій запальний характер. 

"Зараз вона переживає перехідний період. Той, у кого є діти цього віку, розуміє, про що я. Це важкий час для батьків", - сказала зрадниця в інтерв'ю для росЗМІ. 

Відео дня

Цікаво, що Лорак навіть просить свого нового обранця Ісаака Віджраку, який нібито має шаманські здібності, повпливати на характер Софії.

До слова, після розлучення Лорак та Мурата у січні 2019 року їхня донька залишилася жити з матір'ю в РФ. Екс-чоловык зрадниці живе в Києві, а тому рідко бачиться з дитиною. Раніше повідомлялося, що Софія "втекла" до батька і його нової дружини в Туреччину. Налчаджіоглу зберіг гарні стосунки з дівчинкою і навіть встиг познайомити з новою коханою.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Лорак подала заяву на отримання громадянства РФ. Подейкують, що це їй порадив зробити прихильник диктатора Філіп Кіркоров. 

Вас також можуть зацікавити новини: