Мішель Мерсьє кардинально змінилася / колаж з фото

Французька актриса Мішель Мерсьє здобула популярність завдяки ролі в серіалі "Анжеліка". Здавалося б, вона повинна була розбагатіти, адже отримала всесвітню популярність, але все виявилося зовсім не так.

Про це повідомляє "Кіноафіша".

Відзначається, що актрисі платили маленький гонорар, тому молодій Мішель не вдалося забезпечити собі безбідну старість, попри те, що серіал "Анжеліка" був культовим.

Відео дня

У 1999 році на неї і зовсім чекало чергове життєве випробування. Вона довірилася шахраєві, який "розвів" її на півмільйона доларів. Після цього Мерсьє почала продавати особисті речі, щоб хоч якось вижити. 

Зараз їй 83 роки. У кіно і серіалах вона вже не знімається, та й вдома на неї ніхто не чекає. Адже особисте життя актриси теж не склалося. Відомо, що вона чотири рази була заміжня, але дітьми так і не обзавелася.

Більш того, у зірки "Анжеліки" виявили онкологію, з якою вона бореться до цього дня.

Мішель Мерсьє кардинально змінилася / колаж з фото

Серіал "Анжеліка": що про нього відомо

У 1963 році режисер Бернар Бордері запропонував Мерсьє головну роль в костюмованому історичному фільмі за популярним романом Анни і Сержа Голон "Анжеліка", після того як від неї відмовилися Бріжит Бардо, Катрін Деньов і Джейн Фонда.

Мішель вдало пройшла проби і отримала роль псевдоісторичного персонажа з жорстокого XVII століття, який всіма доступними засобами бореться за своє жіноче щастя. Партнером Мішель був Робер Оссейн.

Роль принесла актрисі всесвітню популярність, з кінця 1960-х для світової глядацької аудиторії Мішель Мерсьє асоціюється насамперед з Анжелікою.

Відомо, що у фільмі були еротичні сцени, тому не всі серії пройшли цензуру в СРСР. Деякі з них були випущені тільки з початком Перебудови в 1985 році.

Нагадаємо, що стало з найкрасивішою дівчинкою в світі.

Вас також можуть зацікавити новини: