За словами актора, він не хотів, щоб його дочка жила в США / кадр з серіалу

Зірка серіалу "Далекобійники" Володимир Гостюхін, який підтримує путінський режим і кровожерну війну проти України, раптово "завив" через те, що від нього відвернулася молодша дочка. Раніше він стверджував, що сам перестав з нею спілкуватися, але тепер проговорився про реальну ситуацію.

Як виявилося, дочка актора просто перестала йому відповідати на повідомлення. Вона не хоче говорити з батьком-путіністом.

"Вона заперечує Росію. Відмовилася від Росії. Ми з нею не спілкуємося. Я писав, вона не відповідала. І мені потім її сестри, дочки мої (розповіли - УНІАН), їм вона написала, що зробила свій вибір не в бік Росії. Мені вона посоромилася таке написати. Це дуже сумно", - розповів росіянин в інтерв'ю пропагандисту Борису Корчевникову.

Відео дня

За словами актора, він не хотів, щоб його дочка жила в США. Гостюхін мріяв, щоб вона вчилася і будувала кар'єру в РФ. Однак дочка вирішила інакше.

"Закінчила вона американську школу там, займається якимось бізнесом зі своїм чоловіком. Щось вони крутять, мутять. Чоловік у неї афроамериканець, до того ж, мусульманин. Симпатичний такий хлопець. Ну, не знаю, як вони зараз там, тому що ми не спілкуємося", - визнав актор.

Що Гостюхін говорить про війну

Російський актор, який прославився завдяки ролі в серіалі "Далекобійники", відкрито підтримує повномасштабну війну РФ проти України. Він заявляв, що через свою позицію перестав спілкуватися з однією з дочок і сестрою.

За словами Гостюхіна, його сестра, що жила в Харкові, стала "не зовсім здоровою". Він з нею посварився після того, як вона почала розповідати йому правда про звірства окупантів. Ця інформація розлютила Гостюхіна, після чого він заявив, що "втратив" сестру.

Вас також можуть зацікавити новини: