Як доглядати за кучерявим волоссям / ua.depositphotos.com

Власниці кучерявого волосся часто стикаються з тим, що локони стирчать в різні боки. Не менш поширеною проблемою є сухість волосся, яка призводить до їхньої ламкості.

У матеріалі УНІАН ви дізнаєтеся, як доглядати за кучерявим волоссям і які засоби вам допоможуть.

Догляд за кучерявим волоссям повинен бути в кілька етапів. Жоден з них не можна пропускати, щоб не нашкодити цибулинам і не зіпсувати розкішні локони.

Відео дня

Стилісти стверджують, що перед миттям волосся обов'язково потрібно їх розчесати. Однак у випадку з кучерявим волоссям це зіграє з вами злий жарт. Тому починаємо догляд за кучерями саме з миття голови.

Миття волосся

Щоб ваше волосся було менш сухим і ламким, рекомендується мити його зволожуючим шампунем з кератином. Нанесіть шампуть по всій довжині волосся, ретельно вимивши їх. Повторіть цю маніпуляцію два рази.

Після цього вам потрібно нанести маску мінімум на 15 хвилин, яка розгладить ваше волосся і додасть йому сяйва. По закінченню цього часу змийте маску і нанесіть кондиціонер. Важливо знати: повністю змивати кондиціонер з кучерявого волосся не треба. Воно повинно злегка залишатися жирними.

Як доглядати за кучерявим волоссям / ua.depositphotos.com

Масло і термозахист

Кінчики волосся обов'язково потрібно змастити маслом, в складі якого є кокос, авокадо, каріте, екстракт алое. Вони містять протеїни шовку, тому ваше волосся завжди буде блищати. Не забудьте і про термозахист, перш ніж будете використовувати фен.

Укладання кучерів

Якщо ви хочете задати своєму волоссю форму, скористайтеся спеціальними засобами для укладання. Це може бути пінка, гель або будь-який інший фіксуючий засіб. При цьому враховуйте, що мус або крем не дадуть блиску.

Сушка кучерів

Ідеальний варіант - це просушити волосся за допомогою дифузора. Так воно триматиме саме ту форму, яку ви хочете. В даному випадку локони ляжуть рівно, без "півнів". Якщо вам все ж хочеться обсягу і розкоші, можете просушити волосся звичайним феном. Головне правило: сушити волосся потрібно вниз головою.

Раніше УНІАН назвав три швидких зачіски для тонкого волосся.

Вас також можуть зацікавити новини: