Зачіска на швидку руку / фото instagram.com

Стилісти назвали три класних зачіски, які можна зробити, якщо немає часу на укладку. Вони відмінно підійдуть на волосся середньої довжини. Як їх робити і як виглядатиме кінцевий результат - читайте в матеріалі УНІАН. 

Низький хвіст з начосом

Таку зачіску можна зробити за лічені хвилини. Для цього потрібно вирівняти волосся і трохи начесати його в області верхівки, щоб додати обсяг. Потім варто заплести низький хвіст, використовуючи тонку резинку, яка б не особливо виділялася на тлі кольору волосся.

Низький хвіст з начосом / фото instagram.com

Мінімалістичний пучок

Такий тип зачіски -  універсальний. Його можна зробити і на роботу, і на ділову зустріч. Універсальність цієї зачіски в тому, що її можна зробити на швидку руку. Для цього навіть необов'язково мати під рукою дзеркало. 

Відео дня

Щоб зробити пучок, волосся потрібно скрутити в джгут і укласти по колу. Потім всі волоски, які стирчать, потрібно укласти за допомогою лаку або невидимок. 

Мінімалістичний пучок / фото instagram.com

Пучок з хусткою 

Така елегантна деталь підкреслить вашу індивідуальність і вигідно доповнить будь-який образ. Робиться дуже просто-як звичайна "цибулинка". Тільки в процесі скручування джгута потрібно додати стрічку, хустку або спеціальну резинку з стрічкою. 

Пучок з хусткою / фото instagram.com

Нагадаємо, які брюки та джинси будуть дуже популярними в 2023 році.

Вас також можуть зацікавити новини: