Скріншот Instagram

Уже завтра настане весна, яка порадує теплою погодою і приємним настроєм. У цей прекрасний період кожній дівчині хочеться вдягнути все найкраще і йти підкорювати цей світ.

УНІАН розповідає, які речі будуть у тренді.

Брючний костюм

Відео дня

Брючний костюм був популярний минулого року, цього року нічого не змінюється. Його можна комбінувати як із взуттям на підборах, так і з кедами. Обирайте той стиль, який вам більше до вподоби, і вперед назустріч пригодам.

Скріншот Instagram

Жилетка

Цього року обирайте дуту жилетку, але вкорочену. Вона ідеально підходить як під спортивний стиль, так і під повсякденний. Якщо ви активно проводите свої дні, то цей варіант саме для вас.

Скріншот Instagram

Спортивний костюм

Більшість модниць уже придбали спортивні костюми, бо цінують комфорт, практичність і стиль. Навесні варто відмовитися від флісу, щоб не було спекотно, а ось легкі костюми з трьохнитки будуть якраз.

Скріншот Instagram

Сукня з атласу

Це ідеальний варіант для тих дівчат, які хочуть підкреслити свою жіночність і сексуальність. Вона ідеально сідає по фігурі. Якщо вам раптом стане прохолодно, то її можна комбінувати з джемперами або блузками.

Скріншот Instagram

Міні-сукня

Міні-сукня з відкритими плечима - маст-хев цього сезону. Вона не тільки пробудить у вас ніжність і пристрасть, а й подарує вам відчуття легкості. Обов'язково приміряйте цю сукню, щоб відчути всю її силу.

Скріншот Instagram

Вас також можуть зацікавити новини: