Як швидко схуднути / фото depositphotos.com

Багато жінок незадоволені своєю вагою. Хтось хоче скинути всього пару кілограмів, а у когось рахунок йде на десятки кг зайвої ваги. Привести своє тіло в ідеальну форму можливо. Наприклад, американка Ребекка Графтон важила понад сто кілограмів у 2014 році. Вже до 2016 року вона позбулася половини цієї ваги, створивши красиву фігуру. 

В одному з інтерв'ю Ребекка розповіла: 

"Я не дозволила страху зупинити себе. Я почала з маленьких змін, які привели мене до перших результатів". 

Відео дня
Ребекка Графтон / фото instagram.com

Коли дівчина почала бачити результати, мотивація тільки посилювалася. Перше, над чим Графтон попрацювала - це раціон. Вона перейшла на багаті білком продукти, підраховувала калорії, урізноманітнила меню. 

Потім Ребекка впустила у своє життя спорт. Вона почала бігати, що вже з часом дозволило їй брати участь у бігових марафонах. Ці заходи дозволили їй позбутися від 35 зайвих кілограмів за рік!

"У старшій школі у мене завжди траплялася істерика, коли на уроці фізкультури вчитель змушував нас бігти стометрівку. І якби хтось тоді сказав мені, що я буду добровільно ходити у фітнес-клуб, щоб займатися на біговій доріжці, я б просто покрутила пальцем біля скроні", - зізнавалася Ребекка. 

Відомо, що в 2022 році вона народила двійню, після чого швидко почала приводити себе в колишню форму. Тепер вона не прагне до активного схуднення, а дотримується простих правил здорового способу життя на постійній основі. 

Ребекка Графтон / фото instagram.com

Як схуднення змінює зовнішність

Як можна побачити на прикладі Ребекки, скинувши зайву вагу, людина стає більш життєрадісною, активною і усміхненою. З'являється мотивація займатися більше, щоб бачити ще більш приголомшливі результати. 

Також схуднення впливає на стиль, так як людина, яка знаходиться в комфортному для себе стані, може дозволити собі набагато більш різноманітний і сміливий гардероб. 

Як вага впливає на обличчя

Багатьох цікавить те, як змінюється обличчя, коли худнеш. В першу чергу при схудненні риси обличчя стають більш чіткими. Йде масивне друге підборіддя, а щоки і лінії носа стають більш прямими. 

Як активно скинути вагу

Дієтологи рекомендують до питання схуднення підходити відповідально і з розумом. Наприклад, якщо у людини є якісь хвороби, потрібно обов'язково проконсультуватися з лікарем. 

В першу чергу потрібно коригувати свій раціон, як це зробила Ребекка. Звідти потрібно прибрати солодке і борошняне, замінити шкідливу їжу на натуральні і максимально прості продукти. 

Друге, але не менш важливе, - це спорт. Його повинно бути достатньо, а навантаження повинні бути регулярними. Якщо людина не любить займатися спортом, або раніше ніколи не робила нічого складніше зарядки, то сьогодні це не проблема. Є величезна кількість різноманітних секцій і груп, де кожен знайде собі щось до душі. Це може бути фітнес, біг, танці і так далі. 

Що якщо різко скинути вагу

Екстремальне схуднення - це стрес для організму. Якщо воно і буде успішним, то ця вага може швидко повернутися. Саме тому лікарі радять підходити до позбавлення від зайвої ваги планомірно і раціонально. 

Різниця в 10 кг: фото

Різниця в 10 кг на фото / фото depositphotos.com
Різниця в 10 кг на фото / фото depositphotos.com

Екстремальне схуднення: фото

Екстремальне схуднення / depositphotos.com
Екстремальне схуднення / instagram.com

Нагадаємо, перукар дала 5 порад, як доглядати за волоссям у морози.

Вас також можуть зацікавити новини: