Міні-спідниці мають вульгарний вигляд на зрілих жінках / фото pixabay.com

Найчастіше у зрілих жінок не так багато часу для шопінгу, тому вони заходять в перший ліпший бутик і купують зручний одяг, часом забуваючи про стиль. Однак дизайнери переконані, що так ви тільки додаєте собі віку.

УНІАН розповідає, що не можна носити жінці після 50 років.

Що не можна носити в 40 років - позбудьтеся цих речей

Запам'ятайте головне правило: чим старша жінка, тим стриманішим повинен бути її образ. При цьому він не повинен бути нудним і сірим. Тому запишіть собі перелік речей, які повинні стати для вас табу.

Відео дня
  • Гавайські сорочки

Зараз літо, тому не дивно, що всім нам хочеться більше фарб. Однак такий принт має дуже незграбний вигляд на дорослих жінках, та ще й підкреслює зайві сантиметри в обсягах. 

  • Міні-спідниця

Якщо ви не знаєте, як носити міні після 40, то краще взагалі їх не носити. Це більш молодіжний одяг, який підходить дівчатам з ідеальною фігурою. Тому логічно, що бізнес-леді не зможуть одягнути її в офіс, на ділову зустріч або в ресторан. Але якщо вам вже сильно хочеться одягнути міні, то дотримуйтеся кількох правил. Перше - вибирайте моделі А-силуету прямого крою, друге - спідниця повинна бути або чорного, або пастельного кольору, третє - додайте образу багатошаровості.

  • Леопардовий принт

Не секрет, що леопардовий принт візуально робить жінку повнішою. Тому штани, сукні або спідниці з таким принтом - це те, що не можна носити після 50. Ви будете мати в них смішний вигляд. Краще вибирайте більш актуальні моделі.

  • Взуття на підборах

По-перше, взуття на підборах шкодить ногам. По-друге, ближче до вечора у вас можуть з'явитися судоми. По-третє, взуття на високих підборах має вульгарний вигляд на зрілих жінках. Тому якщо ви замислюєтеся, що не можна носити жінкам після 40, то знайте, що взуття на підборах повинно бути табу для вас. Віддавайте перевагу білим кедам або взуттю на невисокій платформі.

  • Обтислі майки

Обтисла майка - ще одна заборонена річ, тому що не можна одягати після 45 років її. Вона підкреслить всі недоліки шкіри на шиї і грудях. Також обтислий одяг виділить животик, якщо він у вас є. Краще вибирати речі оверсайз.

Чи можна носити короткі сукні після 40 - головна порада

Зараз в бутиках можна знайти масу суконь, які зроблять вас прекрасною леді і дозволять "скинути" кілька років. Головне - знати міру.

Як ми вже говорили, від міні краще відмовитися, щоб не мати вульгарний вигляд. Натомість придивіться до суконь довжини міді. Вибирайте темні відтінки, щоб здаватися стрункішою. І обов'язково підбирайте сукні з довгим рукавом, щоб приховати в'ялість шкіри. Пам'ятайте, що руки видають вік жінки.

Прислухаючись до цих порад, ви створите крутий образ без відсилань до 90-х років. Обіцяємо, ви будете блищати на вулицях свого міста!

Вас також можуть зацікавити новини: