Депутати здивували своїми "луками" / фото УНІАН

Мода - це поняття суб'єктивне. Погодьтеся, те, що показують нам на подіумах в буденності не одягнеш. Хоча, є й такі екземпляри. А ті "луки", які жінки складають самостійно часом і модою не назвеш, але їм подобається. Але не будемо сміятися над чужим смаком, а просто подивимося на приклади і запам'ятаємо, як одягатися не варто.

Читайте такожНазвано фасони суконь, які викликають огиду у чоловіків

Циганка Аза

Відео дня

Побачивши "лук" Вікторії Кінзбурскої і Євгенії Кравчук, перше, що спало на думку - це "циганка Аза". Модниці повинні запам'ятати, що поєднання червоного і чорного кольорів вже не в моді. Червоні приталені речі дозволяється носити тільки тим дівчатам, у яких ідеальна фігура. В інших випадках цей колір буде вас повнити. Це колірне поєднання нерідко використовується в театральних постановках і національних костюмах, тому іноді виникають небажані асоціації.

Бабусине намисто

В образі Євгенії Кравчук кидається в очі намисто. Типове "бабусине" намисто вже не так популярне, так і виглядає, м'яко кажучи, старомодно. Ну навіщо ж нам власними руками додавати собі роки? Краще віддати перевагу вишуканим кольє або підвіскам. Пам'ятайте, що краса в мінімалізмі.

Сукня-сорочка

Ви вже знаєте, що сукня-сорочка не в моді (ми про це говорили). Не всі фасони таких суконь вийшли з моди. Але ось сукні довжини міді потрібно викинути, або пустити на ганчірки.

Депутати здивували образами / фото УНІАН

Базарний "лук"

Наталія Королевська прийшла у Верховну Раду в сірому жакеті з чорним квітковим принтом, який здалеку нагадує "леопард". А на комірі красувалася брошка. Варто зазначити, що жакет був з коротким рукавом і застебнутий лише на один гудзик на сонячному сплетінні. Такий формат одягу створив враження, що депутат добре поїла і жакет на ній не зійшовся. Тому візьміть такий "лук" до уваги і ніколи так не одягайтеся.

Такий жакет вийшов з моди / фото УНІАН

Вікторіанський стиль

Роксолана Підласа також здивувала своїм смаком. Депутат прийшла на засідання у блузці у вікторіанському стилі. Блузки з широкими рукавами з манжетами вже вийшли з моди і виглядають, як в 19 столітті. Хоча, давайте віддамо Підласій належне. Спідницю вона, звичайно, підібрала старомодного фасону, але ось лавандовий колір зараз на піку популярності.

Вікторіанський стиль вже не модний / фото УНІАН

Як повідомляв УНІАН, раніше були названі антитренди в одязі.