Що треба пити для омолодження жіночого організму / фото depositphotos.com

Якщо вас цікавить, що треба пити для омолодження жіночого організму, то дана стаття допоможе розібратися в цьому питанні. На омолодження впливають такі фактори: спосіб життя, інтенсивність фізичних навантажень, харчування, емоції, вітаміни і догляд. Розглянемо детальніше кращі вітаміни для молодості.

Вітаміни для пружності шкіри обличчя

Акцентуємо вашу увагу на тому, що будь-які лікарські препарати і вітаміни слід приймати виключно після консультації з лікарем

Відео дня

Як стверджують експерти, вітамін А, або ретинол часто використовують для боротьби зі старінням, віковою пігментацією і для ущільнення шкіри.

Вітамін С, який міститься в яблуках, ананасах, цитрусових, капусті, помідорах, відмінно сприяє оновленню шкіри, поліпшенню кольору обличчя, зменшення запалень і почервоніння.

Вітамін Е, який організму дають різні масла, насіння, горіхи, мигдаль, хліб, авокадо, відмінно справляється з тим, що робить шкіру пружною і відновлює її структуру. 

Що треба пити для омолодження жіночого організму / фото depositphotos.com

Найбільш жіночий вітамін проти старіння шкіри

Експерти також додають, що існує так званий найбільш жіночий вітамін проти старіння шкіри - це вітамін D3. Він є ефективним, тому що його спектр дії досить широкий: D3 сприяє виробленню колагену, працює на уповільнення процесу старіння, надає шкірі здоровий натуральний вигляд. 

Вітаміни для пружності шкіри тіла

Оскільки жінки хочуть не тільки молодості лиця, але і підтягнутого тіла, то ось список вітамінів, які роблять шкіру пружною і уповільнюють процеси старіння:

  • Вітамін A (ретинол)
  • Вітамін В1 (тіамін)
  • Вітамін В7 (біотин)
  • Вітамін B9 (фолієва кислота)
  • Вітамін C (аскорбінова кислота)
  • Вітамін Е (токоферол)
Що треба пити для омолодження жіночого організму / фото depositphotos.com

Нагадаємо, як довго можна не мити голову і що буде, якщо мити її рідко.

Вас також можуть зацікавити новини: