Фани "засипали" Фреймут компліментами / скриншот

Телеведуча Ольга Фреймут "вигуляла" у Лондоні "патріотичний" блейзер. Вона відвідала захід, під час якого збирали кошти для Збройних Сил України.

"Друзі, вітаю. У Лондоні відбулася подія, яку допомагала організувати і провела, заснування Spilka. Це організація, яка об'єднує британських та українських юристів, політичні та бізнес-еліти. Вони вже багато зробили для України, запевнили, що будуть з нами до перемоги. На події були представлені артефакти War Fragment Museum, шматочок нашої "Мрії" також був", - розповіла ведуча в Instagram.

Для події ведуча обрала стильний чорний блейзер з вишивкою, написом "Київ" та символом столиці - каштановим листом. Свій образ Фреймут доповнила зеленою сукнею з акцентом на декольте.

Відео дня
Фреймут у "патріотичному" блейзері / скриншот

За словами ведучої, її блейзер викликав фурор. Вона залишила позначку бренду, який його створив. Блейзер відшив український бренд JJSQUEE, який створював один з образів для групи TVORCHI, які цього року представляли Україну на Євробаченні.

Оля Фреймут "вигуляла" у Лондоні блейзер від українського бренду / скриншот

Реакція мережі

Шанувальники "засипали" Фреймут компліментами. Вони пишуть:

  • "Яка ви гарна. Дуже сумую за вами на телебаченні. Так хочеться, якихось проектів від вас"
  • "Нічого красивішого не бачила"
  • "Ви чудова. Дякую, що висвітлили. Інформації про це не було ніде".

Нагадаємо, нещодавно Фреймут показала рідкісне фото дорослих дітей. Вона нечасто ділиться сімейними кадрами, тому це потішило її фанів.

Вас також можуть зацікавити новини: