Джинси / ua.depositphotos.com

Джинси, мабуть, є в гардеробі кожної дівчини. Це незамінний елемент базового повсякденного гардероба. Розповідаємо, які моделі вже застаріли і на які варіанти їх замінити.

Дизайнери радять відмовитися від обтислих моделей, тим більше з лампасами. Вони говорять про те, що джинси з лампасами візуально роблять вас повнішою. Краще замінити їх на бойфренди з підворіттям, які ідеально поєднуються як з зимовими черевиками, так і з літніми кедами. До того ж вони ідеально підходять під шпильки.

Скінні / instagram

Джегінси - ще один варіант застарілих штанів. Вони підходять більше для юних і безтурботних дівчаток, а ось тим, кому за 25 краще відмовитися від них. Якщо вам хочеться додати яскравості і практичності в свій образ, краще вибирайте спортивні костюми соковитих відтінків.

Відео дня
Джегінси / instagram

Свою популярність втратили і джинси з дірками. Віддайте перевагу моделям з різними вставками, наприклад, мультяшними героями. Також цікаво виглядають джинси з сердечками, зірками та іншими прикрасами. 

Джинси з дірками / instagram

Раніше на піку популярності були кюлоти. Мало того, що вони виглядали незвично, так ще й оголювали щиколотку. Зараз же їх краще замінити на штани-кльош, які знову повернулися в моду.

Кюлоти / instagram

Також антитрендом стали джинси з розрізами на ніжках. Краще придивіться до моделей з вирізами на стегнах. Вони зараз як гарячі пиріжки.

Джинси з розрізами / instagram

Раніше УНІАН назвав головні антитренди в одязі та взутті на 2023 рік.

Вас також можуть зацікавити новини: