Названо головні антитренди в одязі та взутті на 2023 рік / Фото - depositphotos.com

Професійні стилісти розповіли про елементи гардероба, які потрібно обов'язково викинути в 2023 році, щоб не мати старомодний вигляд.

Одяг, декорований хутром

Хутряні вставки вже кілька років є застарілими. Це стосується як базового одягу, так і пуховиків або взуття. Навіть якщо є хутряна вставка на капюшоні, від неї краще позбутися якомога швидше. 

Одяг, декорований хутром / Фото - depositphotos.com

Шапка грубої в'язки

Кілька років тому цей тренд підкорив всіх модниць, але вже в 2023 році він вважається пережитком. Стилісти радять замінити такі головні убори на більш лаконічні варіанти. Тим більше, в 2023 році актуальні яскраві кольори, тому є можливість експериментувати.

Відео дня
Шапка грубої в'язки / Фото - depositphotos.com

Шарф-снуд 

Снуди покинули полиці модних бутиків більше п'яти років тому, але все одно досі зустрічаються. Стилісти закликають виключити їх зі свого гардеробу. На заміну їм прийшли легкі хустки і жіночні тонкі шарфики.

Шарф-снуд / Фото - depositphotos.com

Шкіряні легінси

Ця річ різко стала писком моди і різко позбулася цього статусу. У 2023 році подібний одяг має безглуздий і навіть злегка вульгарний вигляд. Стилісти порівнюють чорні шкіряні легінси з леопардовими лосинами. 

Шкіряні легінси / Фото - depositphotos.com

Уггі

У 2010-х вони були мрією кожної модниці, але сьогодні уггі - це пережиток минулого. Їх можна замінити челсі на тракторній підошві або черевиками-ковбоями. 

Уггі / Фото - depositphotos.com

Замшеві ботфорти

Ботфорти - досить стильне жіноче взуття як на осінньо-весняний період, так і на зиму. Але сьогодні від нього варто відмовитися, оскільки модні критики назвали його пережитком минулих років.

До слова, вийшли з моди і в'язані сукні, з якими ботфорти раніше поєднували модниці.

Замшеві ботфорти / Фото - depositphotos.com

Нагадаємо, що носити в 2023, щоб мати модний вигляд.

Вас також можуть зацікавити новини: