Легка зачіска за 5 хвилин / фото Instagram

Зазвичай дівчата занадто багато часу приділяють зборам, проте є кілька б'юті-секретів, які допоможуть вам впоратися з цим за лічені хвилини. Сьогодні пропонуємо вам поговорити про легкі зачіски.

Перший лайфхак, який ви повинні запам'ятати: використовуйте сухий шампунь, якщо не встигли помити голову. Все просто... Наносите на корені сухий шампунь, гребінцем злегка додаєте обсягу, і все готово. Це на той випадок, якщо ви хочете бути з розпущеним волоссям.

Якщо ж ви віддаєте перевагу хвостикам, то є кілька варіантів, як їх стильно обіграти. Берете два пасма біля скроні і робите косички. Потім локони, які залишилися, і кінчики цих пасом зав'язуєте в хвіст. Легко, просто, але незвично і красиво.

Відео дня

Третій варіант - високий пучок. Ця зачіска стала трендовою ще кілька років тому і, здається, зовсім не хоче поступатися своїм лідерським місцем. Але є один секрет: щоб ваш пучок мав більш стильний вигляд, варто звільнити кілька пасом біля скроні і не затягувати його занадто туго. Тоді ви отримаєте вау-ефект.

Легка зачіска за 5 хвилин / фото Instagram

Раніше УНІАН розповідав про легкий повсякденний макіяжі, для якого вам знадобляться лише кілька косметичних засобів і 10 хвилин вашого часу.

Вас також можуть зацікавити новини: