Як зробити макіяж за 10 хвилин / ua.depositphotos.com

Не секрет, що збори жінки можуть затягнутися на кілька годин. Однак у нас не завжди є час, тому на допомогу приходять легкі техніки в б'юті-сфері, які і час заощадять, і зроблять образ неймовірним.

УНІАН пропонує поговорити про легкий повсякденний макіяж, для якого вам знадобляться всього кілька косметичних продуктів і 10 хвилин вашого часу.

Перед тим, як наносити макіяж, потрібно ретельно очистити шкіру обличчя і шиї. Потім протріть обличчя тоніком і нанесіть живильний крем. Якщо у вас чиста шкіра, можете одразу переходити до туші, але якщо є якісь недосконалості, нанесіть тонким шаром тональний крем.

Відео дня

Після цього нанесіть на повіку мерехтливі бежеві тіні і нафарбуйте вії тушшю. Вкладіть брови за допомогою спеціального мила і профарбуйте волоски, де потрібно. Потім додайте трохи рум'ян на щічки і нафарбуйте губи. У холодну пору року краще віддавати перевагу бальзамам або блискам, щоб губки не тріскалися.

Відкриємо вам секрет: в б'юті-сфері з'явилася спеціальна рум'яна-олівець, яка може ще й замінити тіні і помаду. Цей продукт 3 в 1 значно заощадить ваш час.

Нагадаємо, що робити, щоб волосся швидко не масніло.

Вас також можуть зацікавити новини: