Який він, ідеальний осінній макіяж 2022? / фото УНІАН

Вибілені брови на контрасті темного макіяжу очей - такий модний мейкап на осінь 2022 від італійського дому Versace. Тим часом Valentino та Yves Saint Laurent за яскраві кольори - фіолетовий, блакитний та рожевий. 

Тож гример Марина Семенченко в ефірі "Сніданку з 1+1" розповіла, яким має бути модний осінній макіяж 2022. 

На відміну від літнього макіяжу, в осінньому тональний крем дуже потрібний, адже цієї пори року тон обличчя стає тьмянішим, адже засмага "сходить". Пудри використосувати лише в зоні під очима. 

Що стосується тіней, то в тренді наразі металік. Як каже гример, це може бути срібло, золото, бронза. Що ж до брів, то віддавайте перевагу натуральності - просто заповніть пробіли, якщо вони є, тінями або олівцем.

Не використовуйте яскраві кольори туші, обирайте чорну або коричневу. Остання дуже личитиме блондинкам. 

Для більш спокійного, щоденного образу обираємо бальзам для губ. Також дуже модні восени класичні червоні відтінки помади. Спочатку фарбуємо контур олівцем, помадою лише заповнюємо.

Раніше стилісти назвали три відтінки, які будуть переважати в осінньому гардеробі цього року. Це не означає, що інші не можна використовувати. Як стверджують експерти, одяг такого кольору підкреслює обізнаність в сучасних модних тенденціях. Йдеться про помаранчевий, марсала й лісовий зелений.

Вас також можуть зацікавити новини: