Названо класні варіанти манікюру на весну / скріншот

Вже через два тижні почнеться весна - найбажаніша пора, особливо після холодної і нелегкої зими. Стилісти вже радять задуматися над тим, який манікюр зробити. Розповідаємо про новинки сезону, які будуть популярні в цьому році. 

Ніжний з блискітками

У 2023 році попитом будуть користуватися варіанти дизайну з простими і знайомими техніками. Перевагу варто надавати стриманим натуральним відтінкам. Якщо хочеться їх чимось підкреслити, то такий ніжний варіант з дрібними блискітками - найкраще, що можна придумати. 

Якщо говорити про малюнки, то минув той час, коли класним вважалися великі візерунки або малюнки на кожному нігті. Тепер в тренді мінімалізм - акуратний витончений малюнок можна нанести на один нігтик, максимум - на два. 

Відео дня
Ніжний манікюр / Фото - instagram

Графітовий

Попри те, що весна - час яскравих фарб, в моду з березня входить графітовий. Його можна робити матовим, глянцевим, покривати втиркою чи блискітками. Найкраще він поєднується з холодним бежевим або молочним.

Графітовий колір / Фото - instagram

Блискітки під кутикулу

Як уже згадувалося, в тренді в цьому році спокійні базові відтінки: бежевий, персиковий, блідо-рожевий, світлий оливковий і інші. Однак якщо однотонний варіант - це для модниці занадто нудно і просто, то доповнити можна стразами-сотами під кутикулу.

Блискітки під кутикулу / Фото - instagram

Фольга

На базовий відтінок можна нанести будь-який колір фольги і додати тонке обведення. Такий варіант робиться швидко, просто, а також відповідає діловому етикету. А такий, як на фото, має ще й дуже патріотичний вигляд.

Манікюр з використанням фольги / Фото - instagram

Великі блискітки

Однотонне покриття з великими блискітками в моді ще з минулого року. Навесні 2023 воно буде свіжим і цікавим, тому радимо спробувати.

Однак його не варто доповнювати наклейками, візерунками, стразами або будь-якими іншими аксесуарами - великі стрази і самостійно виглядають дуже добре. 

Великі блискітки в манікюрі / Фото - instagram

Нагадаємо, названо п'ять основних трендів в одязі на весну 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: