Топ-5 ідей для літнього манікюру / фото ua.depositphotos.com

Дівчата, якщо ви кожен раз, відвідуючи свого майстра манікюру, ламаєте голову над дизайном, то ось вам кілька оригінальних ідей. Нетривіально, по-літньому яскраво, свіжо, але не по-чудернацьки. Гайда!

Модні кольори манікюру - літо 2022

Звичайно ж хітом нинішнього сезону є фіолетовий, який, за версією команди Pantone, є головним відтінком 2022 року. У літньому манікюрі це можуть бути відтінки соковитих ягід. До речі, поєднання фіолетового з зеленим - взагалі писк моди.

Помаранчевий плюс салатовий. Цей тандем однозначно впишеться в яскравий літній манікюр. Ці модні кольори можуть створити чудові текстури й візерунки і, звичайно ж, обіграти тему апельсинів і абрикосів.

Відео дня

А найсміливіший дует літа 2022 це рожевий і чорний. З цими кольорами влітку треба бути обережніше, інакше нігті можуть виглядати занадто важкими.

Кому яскравий?

Літо - це в першу чергу яскраві фарби, соковитість і насиченість. Манікюр з різними відтінками на кожному пальчику давно у минулому, а ось бажання зробити "вирвоколо" залишилося. Для цього пропонуємо зробити яскравий манікюр на новий лад. Багато відтінків, яскравість на максимум і ляп-ляп-ляп на кожен ніготь. Повинні вийти строкаті текстури з розлученнями. А якщо додати лак, що світиться в темряві, то ви з таким манікюром будете помітні навіть вночі. До речі, в цьому дизайні якраз можна використовуватися всі модні кольори манікюру 2022, про які ми писали вище.

Манікюр 2022 - Тренди / фото top_naildesign, Instagram

Манікюр літо 2022 - Френч

Дивіться, яка краса! Всім любителькам френча варто обов'язково спробувати такий варіант. Для такого дизайну можна брати абсолютно будь-які кольори, але саме карамельні відтінки будуть виглядати ніжно й водночас свіжо. 

Манікюр 2022 - Френч/ фото ira_nails_odessa, Instagram

Ніжний манікюр 2022

Вже довгий час лідируючі позиції за популярністю займають молочні відтінки. Так, вони досі в моді, але зі змінами. Пропонуємо зробити молочні нігтики, доповнивши дизайн сухоцвітами, блискітками або поталою. Такий варіант літнього манікюру буде особливо виграшно виглядати з яскравими відтінками "доповнень".  Ніжно, непомітно, але і не нудно.

Ніжний манікюр 2022 / фото renata_naillls, Instagram

Незвичайний манікюр 2022

Не можете визначитися з дизайном? З одного боку - хочеться експериментів, а з іншого - класики? Не біда. Роби відразу все! Незвичайний манікюр 2022 виглядає так: праву руку покрийте одним кольором, а на лівій скомбінуйте різні дизайни в тон. Ну, або навпаки. На такий незвичайний манікюр зверне увагу навіть чоловік, а подружки взагалі заздритимуть вашій сміливості.

Незвичайний манікюр 2022 / фото nailsbeauty_star, Instagram

Манікюр літо 2022 - на короткі нігті

Ще один відмінний варіант для тих, хто не може визначитися. Не такий химерний, як попередній, але сміливий. Той самий випадок, коли не можете вибрати з двох пляшечок лаку - адже вони обидва красиві. Тоді просто беріть їх обидва. Один на одну руку, інший - на другу. При цьому дизайни повинні бути однаковими. Це відмінний манікюр на короткі нігті.

Манікюр літо 2022 на короткі нігті / фото kostiuk5008, Instagram

Вас також можуть зацікавити новини: