Манікюр / instagram.com/any_nailsminsk

Глазурований манікюр - це вишуканий тренд осені 2022. Він виглядає ніжно, стильно і в той же час дуже актуально. Таку солодку назву дане покриття отримало завдяки своєму ефекту.

Щоб зробити такий манікюр, досить мати всього кілька компонентів, - прозору базу-основу, молочну базу, перламутрову втирку і топ.

Спочатку слід зробити манікюр. Техніку можете вибирати ту, яка вам більше підходить - комбінована, апаратна або обрізна. Потім нанесіть на нігтики праймер і дочекайтеся, коли він підсохне.

Відео дня

Далі вам знадобитися прозора база-основа, за допомогою якої можна вирівняти нігтьову пластину. Після нанесення просушіть її в ультрафіолетовій лампі. Потім нанесіть молочну базу тонким шаром, і повторіть цю маніпуляцію двічі. На просушений і знежирений шар бази нанесіть легкими рухами руки або пензлем перламутрову втирку. Відправте ручки в лампу, а останнім шаром нанесіть глянцевий топ. 

Нагадаємо, які відтінки лаку роблять руки візуально красивішими, який колір лаку робить пальці тоншими і який колір лаку освітлює шкіру рук.

Вас також можуть зацікавити новини: