Такий манікюр має дуже дорогий вигляд / скріншоти instagram

Манікюр - візитна картка будь-якої жінки. Він може вдало доповнити образ і підкреслити смак. Однак також манікюр і невдалий дизайн можуть зіпсувати все враження. Зараз в тренді мінімалізм, дизайни в стилі "манікюру дружини мільйонера". 

УНІАН розповідає, які нігті мають дорогий вигляд і які дизайни зроблять вас неймовірно стильною. Все геніальне просте - ця фраза саме про "манікюр дружин мільйонерів".

Молочна база

Цей дизайн ідеально підійде для коротких нігтів. Довгі і яскраві нігті вже давно не в тренді, вони здаються дешевими і перетворюють жінок на простачок. Якщо ви хочете поліпшити свій образ і мати по-справжньому дорогий вигляд, обирайте молочне покриття. Нюдові відтінки в молочному виконанні обирає навіть Кейт Міддлтон. 

Відео дня

Такий дизайн не потребує блискіткок і страз, залиште ідеї про "аплікації" в минулому. Однотонне покриття і максимально чистий манікюр - таке поєднання зробить вас королевою.

Ідеї манікюру / скріншоти instagram

Нюдовий і прозорий

Прозорий манікюр - класика, на яку зважиться не кожна. Такий дизайн вимагає ідеальної форми нігтів, не всі майстри вміють робити манікюр, який не потрібно "ховати" під кольоровим покриттям.

Якщо ж прозорий манікюр здається вам занадто нудним, то обирайте нюд. Це - безпрограшний варіант! 

Прозорий манікюр / скріншоти instagram 

Перлинна втирка

Цей дизайн часто обирає Хейлі Бібер. Такий манікюр не вимагає особливих навичок. Вам потрібно покрити нігті однотонним світлим покриттям, після чого нанести на нього втирку. 

Витончений блиск буде мати гарний вигляд як на коротких, так і на довгих нігтях. З таким дизайном можна навіть експериментувати. Наприклад, втирку можна поєднувати з рожевими відтінками, тоді нігті будуть мати максимально ніжний вигляд.

Такий манікюр любить навіть Хейлі Бібер / скріншоти instagram 

Червоний і винний

Багато хто любить червоний манікюр, але не кожній жінці вдається знайти свій ідеальний відтінок. Найчастіше, у майстрів є десятки відтінків червоного, але майже усі вони мають дешевий вигляд. Класичний червоний повинен бути без рожевого і морквяного відливу, без блискіток і вкраплень. 

Крім цього, дуже дорогий вигляд мають винні відтінки. Насичений колір робить образ витонченим, він підійде для нігтів будь-якої форми. Найголовніше, що ви повинні знати про червоний і винний манікюр, це те, що без правильних відблисків він буде мати дешевий вигляд. Попереджайте майстра про те, що ви хочете ідеальний манікюр, без права на помилку.

Важливо правильно підібрати відтінок / скріншоти instagram 

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, як вигляд має найкращий манікюр на короткі нігті в 2023 році.

Вас також можуть зацікавити новини: