Спідниця на літо 2022 / instagram.com/sukenka_shop

Спідниця - це жіночний елемент гардероба, який додає образу граціозності, сексуальності і легкості. А головне те, що в них зовсім не жарко влітку, коли сонце прямо-таки пече.

Міні-спідниця

Цей варіант підійде дівчатам з ідеальною фігурою і стрункими ніжками. Міні-спідниці оголять нижню частину вашого тіла, і зроблять образ більш спокусливим. В ідеалі їх потрібно поєднувати з кросівками або кедами, підбори краще залишити для інших фасонів.

Спідниця на літо 2022 / instagram.com/kaleria.shop

Спідниця з розрізом

Спідниці довжини міді з високим розрізом вже давно підкорили серця всіх модниць. Торік така спідниця була ледь не у кожної дівчини. У цьому сезоні вона не поступається лідерству, і все так само буде на піку популярності.

Відео дня

Шовкові спідниці

Романтичні спіднички з цікавим принтом - ідеальний варіант на вихід і не тільки. Їх можна комбінувати з будь-яким верхом і взуттям.

Спідниця на літо 2022 / instagram.com/myshopping.live

Спідниця на запах

Ще один легкий і стильний варіант на літо. Коли ви в ній просто стоїте, вона прикриває ваші ніжки. Але при ходьбі, вони будуть злегка відкриватися. Будьте впевнені, що в такій спідниці ви точно не залишитеся без уваги.

Спідниця на літо 2022 / instagram.com/shopppp_now

Джинсова спідниця

Це більш спортивний варіант спідниці, який підійде для повсякденного носіння. Під неї можна взувати кеди, босоніжки, мюлі та інше взуття. Але про підбори в даному випадку варто забути.

Спідниця на літо 2022 / instagram.com/d.team.space

Вас також можуть зацікавити новини: