Ангеліна Усанова / фото instagram.com/usanova.life/

15 листопада в Сальвадорі відбулось закрите інтерв’ю з учасницями конкурсу "Міс Всесвіт". Однією з красунь була українка Ангеліна Усанова, яка з'явилася на заході у красивому образі.

Для свого виходу представниця України Ангеліна Усанова обрала костюм зі штанами світлого відтінку. На комірі жакета, що вигідно підкреслює фігуру, зображено голубку, яка є традиційним символом миру.

З голубкою на грудях / фото instagram.com/usanova.life/

Задня частина вбрання оздоблена синьо-жовтим принтом, також тут не обійшлося і без важливих українських атрибутів - тризуба і мапи України. Сам білий колір костюма символізує чисті наміри та добро.

Відео дня
Оздоблений костюм красуні / фото instagram.com/usanova.life

Відомо, що сьогодні учасниці "Міс Всесвіт-2023" вперше побачили сцену, де проходитимуть всі етапи міжнародного конкурсу.

Що відомо про Ангеліну Усанову

Ангеліна Усанова є киянкою. Талановита дівчина пише пісні, присвячені темам миру, екології та кохання. Після закінчення навчання в аширамах в Австрії та Індії вона осягнула усі секрети йоги. 

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну знаменитість за прикладом багатьох українських зірок організовувала благодійні концерти, допомагала адаптуватися українським біженцям в Європі, передавала кошти українським військовим.

Нагадаємо, нещодавно Ангеліну Усанову намагалися "подружити" з росіянкою на конкурсі краси.

Вас також можуть зацікавити новини: