Названо наймодніші варіанти пальта на весну / фото - instagram

Весна настане вже менше, ніж через два тижні. Згідно з прогнозами синоптиків, вона буде ранньою і теплою, значить час задуматися над складанням гардероба. Розповідаємо, які пальта буде в тренді. 

Відео дня

Весняне пальто з плащової тканини міді

Це, мабуть, найголовніший тренд сезону. Таке пальто можна носити на кожен день - в ньому не жарко і не холодно. А матеріал - ідеальний для вологої погоди березня-квітня. 

Найчастіше такі моделі пальта йдуть з поясом, який робить акцент на талії і створює правильну форму. Ідеальний вигляд матиме з джинсами, брюками, лосинами, підійде як шапка, так і кепка або хустка.

Весняне пальто з плащової тканини міді / фото - instagram
Весняне пальто з плащової тканини міді / фото - instagram

Пряме пальто з "чоловічого плеча"

Ідеальний варіант для любительок класичного стилю. Таке пальто пасуватиме до будь-якої фігури, а також вигідно виділить модницю в натовпі. Можна доповнити витонченим шарфиком, клатчем і милими туфлями-човниками. 

Пряме пальто з "чоловічого плеча" / фото - instagram
Пряме пальто з "чоловічого плеча" / фото - instagram

Тренч

Не перший рік з моди не виходить тренч. Вперше цей елемент одягу з'явився ще в 1901 році - це був тренчкот - спрощена альтернатива саржевим шинелям британських солдатів. Сьогодні тренч - це класичний верхній одяг, що користується великим попитом. 

Тренч на весну 2023 / фото - instagram
Тренч на весну 2023 / фото - instagram

Пальто з драпу з жакардовими кишенями

Цей жіночний хіт сезону підкорить серця всіх модниць! Якщо жінка хоче мати вишуканий і витончений вигляд, то такий варіант на весну - саме те. Ідеально поєднується з туфлями на підборах, але комбінувати можна з чим завгодно, нехай навіть і з тракторною підошвою.

Доповнивши шарфиком і темними окулярами, можна створити образ ділової француженки з дорогого фільму.

Пальто з драпу з жакардовими кишенями / фото - instagram

Нагадаємо, названо наймодніший манікюр на весну 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: