Модні правила / depositphotos.com

Ми неодноразово говорили про те, що мода циклічна. І цей факт варто прийняти. Те, що було модним минулого року, сьогодні вважається моветоном. І навпаки.

Читайте такожДо Місяця і назад: Кайлі Дженнер показала космічний комбінезон

Всі колись чули, що білий колір можна носити тільки влітку. Так ось забудьте про це правило. Білий - це другий чорний. Цей колір універсальний. У зимових колекціях можна зустріти гольфи, кофти і худі білого і молочного кольорів. Тому сміливо експериментуйте з білим кольором.

Відео дня

Ще одне правильно, яке застаріло - це спортивні речі тільки для занять в залі. Чи варто нагадувати про те, що зараз в тренді спортивні речі оверсайз? Вони надають образу легкості і стилю. Повірте, в таких костюмах ви будете виглядати яскраво навіть на самих похмурих вулицях вашого міста.

Блискітки вдень - це моветон. Ну, що за дурниці, та ще й в 21 столітті? Річ з паєтками виглядає яскраво, помітно і дуже навіть стильно. Головне, не переборщити. Тому в пару до такої речі підбирайте щось однотонне.

А чи чули ви колись, що підбори роблять високих дівчат "самі знаєте ким"? І це вже давно не правда. Сучасна мода передбачає для високих дам взуття на низьких підборах або квадратних. Таке взуття додасть вашим ніжкам ще більше витонченості. До речі, не варто ховати красу, адже ноги - це гідність.

Інші новини УНІАН: