Модні туфлі весна-літо 2021 / фото pinterest.com

Модні тенденції у сфері стилю постійно змінюються: одні тенденції стають неактуальними, а інші раптово знаходять шанувальників серед дизайнерів. Відомі бренди на своїх подіумах представили взуттєві новинки цього сезону. Дивіться фото з показів і надихайтеся ідеями для весняного образу.

Взуття на плоскій підошві

Модні лофери 2021 / фото pinterest.com

Високі шпильки і дзвінкі каблуки в цьому сезоні не користуються великою любов'ю у дизайнерів. Прихильність брендів завоювало взуття на низькому ходу: лофери, сабо, балетки, сандалі і кросівки на без каблука. Таке взуття поєднує в собі простоту, елегантність і зручність - якості, які так цінуються в моді 2021 року. 

Взуття на плоскому ходу 2021 / фото pinterest.com

Взуття без каблука представили Tod's, Sportmax, Max Mara, Dior та інші світові бренди. Модне взуття на плоскому каблуці зроблене з еко-шкіри, має скромні прикраси або дрібну вишивку. Допускаються також моделі з різним кольором підошви і самого взуття. Носити таке взуття можна з джинами і брючним костюмом.

Відео дня

Сліппери

Модні сліппери 2021 / фото Valentino

Практичні і зручні сліппери, що нагадують домашні тапочки, це ще один тренд цього сезону на теплу погоду. Покази з таким затишним взуттям були натхненні домашньою модою, адже люди проводять вдома все більше часу через пандемію. І зараз домашні туфлі зі шкіри, замші та текстилю "вийшли на вулицю" і чудово виглядають з офісними костюмами, сукнями і звуженими брюками.

Гостроносі туфлі

Модні туфлі весна 2021 / фото pinterest.com

Любителькам туфель рекомендується придивитися до моделей взуття з гострим носом. Саме такі туфлі можна побачити на показах Valentino, Sportmax і Francesca Liberatore в цьому сезоні. Наймоднішими варіантами такого взуття вважаються моделі на невисокому квадратному каблуці і з ремінцями. Дизайнери поєднували таке взуття з довгими сорочками, спідницями з бахромою і сукнями довжини максі.

Висока платформа

Модні босоніжки 2021 / фото Gabriela Hearst

Екстремально висока платформа також не залишилася без уваги брендів. Платформа - вибір для сміливих і стильних жінок, які хочуть зробити акцент на взутті. Versace, Mario Dice, Tod's і Erdem представляли на показах босоніжки з високою платформою і яскравим різнобарвним принтом. Таке взуття є головним компонентом всього образу.

Сандалі

Модні сандалі 2021 / фото pinterest.com

Практичні сандалі вже не вважаються виключно пляжним взуттям. Alberta Ferreti, Dior, Boss і Birkenstock представили велику різноманітність сандалій з мотузками, металевими елементами і яскравими кольорами. Таке взуття можна носити з легким платтям, світлими брюками і міськими образами.

Яскраве взуття зі шнурками

Модне взуття 2021 / фото Louis Vuitton

Взуття з яскравими квітами і кольоровими вставками також вважається стильним в цьому сезоні. Не варто також забувати про шнурки, які часто зустрічаються в моделях з модних показів. Шнурівка заявила про себе ще взимку в чоботях і берцях, а зараз повертається в лофери, кросівки і напівчеревики. 

Вам також може бути цікаво: