Модні пальта 2020 / фото dreamwhite

Модні пальта в сезон 2020-2021 - найбажаніша річ в осінньому гардеробі. Цей одяг зігріває в холод, вигідно підкреслює фігуру і робить образ жіночним і витонченим. Жіночі пальта дуже часто зустрічаються в модних показах в Лондоні, Парижі та Мілані.

Трендові пальта в цьому році будуть довгими і жіночними, з ременями, щоб позначити талію, строгими і "поза часом". 

Довгі чорні пальта

Як носити довге пальто / фото pinterest.com

Довге чорне пальто - останній писк моди цього сезону. Класичний строгий фасон пальто буде актуальний завжди. Такий предмет одягу підійде дівчатам з будь-яким ростом і фігурою і для будь-якого образу. Носити чорне пальто можна з джинсами, широкими штанами, спідницями і сукнями, шкіряними штанами, сорочкою і пуловером.

Відео дня

Довгі пальта

Довгі пальта 2020 / фото pinterest.com

Також в моді довгі пальта і інших кольорів. Наймодніші відтінки: бежевий, бордовий, сірий і білий. Довге пальто можна використовувати для романтичного, ділового, повсякденного образу або звичайної прогулянки. Наймодніші варіації пальто - з поясом і манжетами на рукавах. 

Пальто в клітку

Осіннє пальто в клітку / фото pinterest.com

Пальто в клітку - найбажаніший візерунок в цьому сезоні. У моді як велика, так і дрібна клітина, а також візерунок "гусячі лапки". Пальта в клітку можуть бути в будь-якому кольорі, але найбільш класичний варіант - сіра тканина з темними візерунками. Під такий верхній одяг краще надягати однотонні штани чорного, коричневого або синього кольору і водолазку без візерунків. Також під пальто можна надіти чорні черевики або туфлі на підборах.

Шкіряне пальто

Шкіряне пальто на осінь / фото Vogue

Моделі шкіряного пальто представили багато модних брендів по всьому світу. Ця модель виглядає одночасно сексуально і практично. Шкіряне пальто може бути і однотонним, і клаптиковим. Якщо ви не любите натуральну шкіру - можете вибрати пальто з еко-шкіри.

Короткі пальта

pinterest.com

Стилісти радять звернути увагу на укорочені пальто, схожі на піджак або жакет. Така модель популярна в білому і бежевому кольорі. Використовувати коротке пальто можна для образу в стилі кежуал, спорт і вуличного.

Пальто оверсайз

Пальто-оверсайз 2020 / фото Zara

Пальта-оверсайз (вільного крою) здається занадто об'ємним, але насправді виглядають жіночно і витончено. Це тренд сезону осінь-зима 2020-2021. Такі моделі представили в цьому році бренди Zara, Dolce & Gabbana, Prada. Їх можна вдягти на побачення або вечірню прогулянку. Носити пальто-оверсайз можна як розстебнутим і відкритим, так і закритим на гудзики і з ременем

Пальто з хутряними вставками

Пальто з хутряним коміром / фото annaverdi

Ще один тренд цієї осені і зими - пальто зі вставками з хутра. Хутряним може бути комір, кишеня, рукав або весь край пальто. Хутро може бути однотонним або з забарвленням. Допустимо використовувати штучне хутро - екологічність зараз в моді.

Читайте також на УНІАН: