Андре Тан випустив текстиль для дому / instagram.com/andre_tan_official

Український дизайнер Андре Тан представив колаборацію з провідним виробником домашнього текстилю Sound Sleep. Результатом спільної роботи стала стильна колекція постільної білизни, пледів, подушок і масок для сну з авторськими принтами Andre Tan. За допомогою інноваційної техніки фотодруку на тканині нанесені реалістичні зображення Марса, космічних метеоритів і пальмового листя.

Андре Тан випустив текстиль для дому / прес-служба

У кожного принта є своя назва: "Я знаю секрет", "Ранок на Мальдівах", "Космічний зв'язок", "Розкішна ніч", "Чоловіки з Марса", "Список бажань". За кожною назвою стоїть ціла історія. Так, наприклад, команда бренду описує ефектний червоно-чорний комплект: "У стосунках головне – не мовчати. Обійми за плечі, поцілуй і скажи: "Я кохаю тебе..." І неважливо, хто з вас скаже це першим".

Основні матеріали колекції - бавовняний сатин і бязь. 

Відео дня
Андре Тан випустив текстиль для дому / прес-служба

"Створення колекції для дому - моя давня мрія. І в цьому році вона здійснилася завдяки бренду Sound Sleep. При роботі над колекцією я керувався тими ж принципами, що і при створенні одягу, адже в хорошому комплекті постільної білизни, як і в дизайнерській сукні, важливу роль відіграють матеріали, кольори і фактури. Особливу увагу ми приділили принтам. Це не якісь абстрактні малюнки. Я хотів, щоб у кожному ліжку зчитувався настрій: іронічний або еротичний, заспокійливий або навпаки, збудливий. Словом, в колекції Sound Sleep by Andre Tan свій ідеальний комплект для спальні знайдуть як шанувальники стильного мінімалізму, так і любителі розкоші", – говорить Андре.

Андре Тан випустив текстиль для дому / прес-служба

"За останні кілька років значно зріс інтерес споживачів до теми будинку. Ми бачимо красиві інтер'єри в кіно і серіалах, в Instagram і Pinterest і починаємо облаштовувати свої квартири з оглядкою на модні тренди. Тому, починаючи роботу над новою колекцією домашнього текстилю, ми вирішили звернутися до fashion-дизайнера, який зміг би подивитися на звичні речі під новим кутом. Коли Андре показав нам перші ескізи, ми зрозуміли, що не прогадали! Це відрізняється від усього, що зараз є на українському ринку", – розповідають власники Sound Sleep Наталія та Віталій Кіченко.

"Лінійку постільної білизни доповнюють стильні аксесуари для подорожей: дорожні подушки і маски для сну. Тепер навіть під час довгого переїзду або перельоту можна відчувати себе справжньою іконою стилю", – говорить партнер Sound Sleep Анастасія Гриценко. 

Нагадаємо, Чорна П'ятниця 2021 в Україні почнеться 26 листопада.

Вас також можуть зацікавити новини: