Модний манікюр 2022 / фото pixabay

Кінець зими принесе нам не тільки зміни погоди, але і новий модний манікюр. У цьому сезоні мода на довгі гострі нігті вже поступово відходить. Зараз стають актуальними акуратні і невеликі округлі нігті. Різниця форм і кольорів манікюру цієї зими дуже велика - перераховуємо "найгарячіші" варіанти.

Відео дня

Кольоровий френч

Кольоровий френч на довгі нігті / фото ua.depositphotos.com
Модний кольоровий френч на короткі нігті / фото ua.depositphotos.com

Техніка френч в манікюрі буде доречною і актуальною в усі часи. Цей манікюр відмінно виглядає на нігтях будь-якої форми і довжини. 2022 року пропонує нам трохи переосмислити класичний френч і додати в нього колір. Нафарбувати нігті можна модними в цьому році квітами: відтінками синього і блакитного, фіолетовим, чорним і сірим.

Монохромний манікюр

Монохромний манікюр 2022 / фото ua.depositphotos.com

Якщо простий однотонний манікюр здається занадто простим, а різнокольорові нігті - занадто строкатими, то монохромний манікюр стане золотою серединою. У такому дизайні всі нігті фарбують різними відтінками одного кольору з плавним переходом між відтінками. Дуже актуальний дизайн для цього року.

Блискітки на одному нігті

Манікюр з блискітками / фото ua.depositphotos.com

Блискітки завжди користувалися любов'ю модниць. У 2022 році стилісти не рекомендують яскраво прикрашати кожен ніготь. Такий дизайн вже вважається старомодним. А ось нанести блискітки на один ніготь на кожній руці - вже вельми свіже рішення. Найкраще для "особливого" нігтя вибрати безіменний палець.

Матовий манікюр

Матовий манікюр / фото ua.depositphotos.com

Матовий манікюр не такий популярний, як глянсовий, але не менш модний. Такий дизайн повинен виконувати досвідчений майстер, адже приховати нерівності в ньому не вийде. Матовий лак робить нігті бархатистими і витонченими. Особливо стильним в 2022 році вважається поєднання матового манікюру з глянцевим лаком на одному нігті.

Косий френч

Косий френч 2020 / фото ua.depositphotos.com

Ще один некласичний варіант френча, який модний в цьому сезоні - косий френч. Він візуально робить нігті довшими та вузькими. Незвичайні асиметричні лінії приковують погляд і надовго залишаються в пам'яті.

Вас також можуть зацікавити новини: