Сумка-багет буде на піку популярності / Instagram

Якщо ви задаєтеся питанням, які сумки будуть актуальні в 2023 році, ми готові поділитися з вами найбільш трендовими варіантами, які ніколи не вийдуть з моди.

Шопер

Прийнято вважати, що шопер підходить тільки для походу в магазин, проте це міф. Це дуже містка сумка, яка стане для вас незамінною на прогулянці і пікніку. Скільки б предметів ви в неї не поклали, вона буде мати стильний вигляд. До того ж шопер поєднується з багатьма стилями одягу.

Модна сумка - 2023 / Instagram

Лаконічні сумки

Якщо крім телефону, ключів і грошей ви зазвичай нічого з собою не носите, то цей варіант ідеально вам підходить. Маленька лаконічна сумочка не буде вам створювати дискомфорт. Цікаво і те, що з нею можна створити масу яскравих образів, адже вона стане незамінним акнцентом вашого "лука".

Відео дня
Модні сумки - 2023 / Instagram

Сумка-багет

Цей варіант більше підходить для бізнесвумен - жінок, які дотримуються офісного дрес-коду і носять в сумочці блокноти. Найкраще вони поєднуються з брючними костюмами. Тому від спортшика в даному випадку доведеться відмовитися.

Модні сумки - 2023 / Instagram

Щоб ваша сумка мала ідеальний вигляд, вам варто знати, які кольори будуть в тренді. В першу чергу зверніть увагу на класичні білі і чорні кольори, також стильними будуть жовті, бірюзові і яскраво-рожеві сумки.

Раніше УНІАН назвав 5 грубих помилок в одязі, які "вбивають" ваш образ.

Вас також можуть зацікавити новини: