Які помилки в стилі роблять образ безглуздим / фото ua.depositphotos.com

Не всі модниці знають елементарні правила з підбору одягу. Виявляється, є кілька важливих нюансів, дотримання яких не дозволить вам мати смішний вигляд.

Грубі колготки

Стилісти в один голос кричать, що грубі колготки з легких тканин роблять вас візуально ширшою. Їх краще замінити на тонші колготки, за допомогою яких ви візуально будете здаватися стрункішою.

Обтислий спортивний костюм

Спортивні костюми були створені не тільки для занять спортом, але і для того, щоб ви вільно відчували себе під час прогулянки. Тому логічно, що він повинен бути об'ємним і не сковувати ваші рухи.

Відео дня

Оголена щиколотка

І взимку, і влітку модниці часто з'являються на вулицях міст в джинсах з голими щиколотками. Однак мало того, що це має не стильний вигляд, так ще й небезпечно для здоров'я. Через таку "вентиляцію" ви з легкістю можете захворіти. Краще віддавати перевагу або високим чобіткам, або джинсам без підворотів.

Джинси-скінні

Кілька років тому скінні були на піку популярності, адже вони підкреслювали всі достоїнства жіночої фігури. Пізніше вони втратили свою популярність, але зараз знову увірвалися в моду. Але є правило: якщо ви одягаєте скінні, верх повинен бути об'ємним. В іншому випадку ви зіпсуєте свій образ.

Легкий верхній одяг

Легкі пальта або курточки мають безглуздий вигляд, особливо в мінусову температуру. Стилісти рекомендують вибирати верхній одяг з щільних якісних тканин, яка буде запобігати продуванню і зробить ваш образ неймовірно стильним.

Нагадаємо, що носять дружини мільйонерів.

Вас також можуть зацікавити новини: