Найгарячіші тренди весни 2023: стиліст показала 5 модних пар взуття

Знайдеться пара на будь-який смак.

Стиліст Ната Москаленко на своїй сторінці в Instagram показала 5 модних пар взуття на цей сезон. Який вигляд мають найгарячіші тренди весни 2023 - читайте нижче. У підбірці є взуття на будь-який смак.

Взуття на платформі

Висока платформа підійде як для ділових нарядів, так і для повсякденних. Ви можете обрати стильні ботильйони з еко-шкіри, вони вдало доповнять ваш образ, але потрібно не забувати, що для такого взуття потрібно підбирати сукні або спідниці вище коліна.

Також ви можете обрати босоніжки на платформі. Таке взуття дуже зручно, адже висота підборів "нівелюється" платформою. Босоніжки можуть бути яскравими, проте їх не варто поєднувати з кольоровими панчохами.

Класичні кросівки

Таке взуття вже давно не виходить з моди. Кросівки можна поєднувати з джинсами або широкими брюками. Найвдаліший варіант - однотонні кросівки та світлі джинси.

Навесні усім хочеться більше гуляти та насолоджуватися потеплінням. Зручні класичні кросівки не будуть натирати, в них ви можете йти як на побачення, так і на роботу. 

Ковбойські чоботи

Так звані "козаки" - взуття, яке повинна мати кожна жінка, яка вважає себе модницею. Ковбойки пасують майже усім, важливо вдало їх поєднувати з вбранням. Так, ви можете взути ковбойські чоботи під широкі штани або літню сукню. 

Свій образ ви можете доповнити шкіряною курткою. Ковбойські чоботи неймовірно зручні, хоча й здаються масивними. Не забувайте враховувати, що це доволі тепле взуття, тому їх краще носити зараз, а не у травні.

Балетки та туфлі Мері Джейн

Таке взуття на перший погляд здається дивним та навіть трохи застарілим. Проте стилісти недарма вважають, що туфлі Мері Джейн - головний тренд весни 2023. Такі балетки підкреслюють жіночу тендітність та дуже зручні.

Туфлі можна поєднувати з джинсами або спідницями. Також балетки вдало підійдуть під сукню. Головне правило - на взутті має бути тоненький пасок біля щиколотки.

Сокс-бутс

За дивною назвою ховається взуття, яке було популярним ще десятки років тому. Незвичайна форма підборів дуже зручна, у ній ви зможете довго ходити без болю та проблем. Окрім підборів, особливість ботильйонів у тому, що вони, ніби шкарпетки, повністю обтягують ніжки. 

Носити сокс-бутс краще с довгими спідницями або сукнями. Проте якщо ви хочете справити враження та показати свій смак, поєднайте чоботи з брюками-кльош. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, який манікюр став трендом весни 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: