Головний колір весни 2023 / скріншот

Модні експерти назвали колір, який буде дуже популярний навесні 2023 року. Манікюр з відтінками нічного неба здається простим лише на перший погляд, глибина кольору і насиченість роблять його дуже красивим.

Цей колір називають по-різному: темно-синій, насичений блакитний, синьо-чорний. Насправді відтінків у кольору нічного неба дуже багато, від практично чорного, до світло-синього.

Ви точно полюбите такий манікюр, він має дорогий вигляд і вписується в будь-який образ. Крім цього, колір нічного неба буде добре виглядати як на коротких нігтях, так і на довгих.

Відео дня
Цей колір став трендом весни 2023 / скріншот

Навесні всім хочеться чогось яскравого, проте банальні кольори вже мало кого дивують. А ось цей колір не дарма називають трендовим, він підкреслить індивідуальність і не буде виглядати занадто помітно. 

Ви можете зробити однотонне покриття і нічим не прикрашати нігті. Однак якщо ж ви дуже любите дизайни, додайте золоту фольгу. Таке поєднання буде мати гарний вигляд. А ось від страз слід відмовитися, вони вже давно в минулому.

Однак важливо враховувати, що такий колір вимагає ідеального манікюру. Попросіть майстра, щоб той максимально вирівняв ваші нігтьові пластини. Відблиски на темно-синьому покритті повинні бути ідеальними, інакше весь манікюр буде зіпсований. Якщо ж ваш майстер не може гарантувати вам чистий манікюр і красиві відблиски, то, можливо, вам варто шукати іншого.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, який манікюр підходить кожному знаку Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: