Взуття на весну / фото - instagram

Як обрати взуття на весну? Зараз цим питанням задаються практично всі модниці. Розповідаємо, які моделі зараз в тренді і з чим їх можна поєднувати. 

Відео дня

Лофери

Такі зручні туфлі на майже рівній підошві утримують свої позиції в трендах ще з кінця 2022 року. Навесні 2023 року вони також відмінно впишуться в ваш гардероб. Стилісти радять обирати лофери базових відтінків: чорні, коричневі, бежеві, пудрові. Поєднувати їх можна з брюками, спідницями і навіть джинсами. Принадність лоферів полягає в тому, що вони зручні і універсальні в поєднанні з різними стилями. 

Лофери на весну / фото - instagram
Лофери на весну / фото - instagram

 Срібне взуття

Дивлячись на цей тренд, можна ще раз переконатися в тому, що мода циклічна. Босоніжки або туфлі зі срібним покриттям повертаються в моду. Стилісти уточнюють, що мінімалізм нікуди не пішов, тому не варто обирати занадто химерні моделі - таке взуття має відмінний вигляд і без стразів, аксесуарів, ремінців та інших елементів, якими деякі модники намагаються "заповнити порожнечу".

Срібні босоніжки на весну 2023 / фото - instagram

Балетки з квадратним носком

Таке взуття відмінно пасуватиме любителям класичного стилю. З огляду на їхню форму, найбільш вдалий вигляд матимуть балетки базових відтінків - в яскравих і "кислотних" кольорах такий тип взуття може бути безглуздим і втратить свій головний сенс. 

Балетки з квадратним носком поєднуються з класичними костюмами, брюками, широкими джинсами. 

Балетки з квадратним носком / фото - instagram
Балетки з квадратним носком / фото - instagram

Як обрати взуття на весну

Є кілька порад, які стилісти залишили всім бажаючим мати цієї весни стильний і цікавий вигляд. По-перше, звертати увагу потрібно на те, наскільки самій модниці комфортно в цьому взутті - тут йдеться як про фізичний комфорт, так і про те, наскільки їй подобається зовнішній вигляд і форма тієї чи іншої пари. 

По-друге, при покупці будь-якої пари взуття потрібно згадувати правило п'яти образів - прокрутити у себе в голові п'ять нарядів зі свого ж гардероба, під які ці туфлі, босоніжки або кросівки можуть підійти. Якщо п'ять нарахували - можна сміливо брати! 

І третє - взуття на весну не повинне бути масивним, вона має бути легким і в міру декорованим.

Нагадаємо, як обрати пальто на весну 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: