Названо модні штани / Фото - instagram

Стилісти розповіли, які штани варто носити в цьому році, щоб мати сучасний і доречний вигляд. Так, модницям варто звернути увагу на укорочені штани, широкі класичні штани із завищеною талією і, звичайно ж, на штани кльош. Але є ще дещо. Детальніше читайте в матеріалі. 

Широкі класичні із завищеною талією

Такий базовий варіант повинен бути в гардеробі кожної модниці. Він має дуже привабливий і цікавий вигляд. Такі штани пасуватимуть модниці з будь-яким типом фігури і зростом. Доповнювати їх варто якимось базовим однотонним верхом: гольфом, футболкою, блузкою, майкою, топом.

Названо модні штани / Фото - instagram

Укорочені штани

Кілька років тому укорочений тип брюк став абсолютним трендом, проте з тих пір пройшло багато часу, тому сьогодні з таким одягом варто бути дуже акуратними.

Відео дня

По-перше, краще не носити такі штани з взуттям на плоскій підошві, а по-друге, потрібно уважно стежити за тим, щоб фасон добре гармоніював з іншими предметами гардеробу. І не варто обирати аж надто укорочені брюки - вони повинні витончено відкривати щиколотки, не більше.

Названо модні штани / Фото - instagram

Модні штани кльош

Стилісти кажуть, що в цьому році штани кльош - це один з головних трендів. Варто звернути увагу на штани яскравих відтінків: жовті, помаранчеві, зелені, рожеві, червоні, блакитні тощо. Вони матимуть "соковитий" і цікавий вигляд!

Названо модні штани / Фото - instagram

Джоггери на низькій талії

Цікава модель, яка сьогодні вражає своєю універсальністю, різноманітністю фасонів і палітрою. Такі штани - це відмінне рішення не кожен день, яке підійде абсолютно всім. Поєднувати їх можна з футболками, поло, майками, топами. Ідеальне взуття під джоггери на низькій талії - кеди або кросівки.

Названі модні штани / Фото-instagram

Нагадаємо, Олена Зеленська вразила витонченим образом на коронації Чарльза ІІІ.

Вас також можуть зацікавити новини: