Хейлі Бібер дуже любить стрижку "віник", яка знову в тренді влітку 2023 / фото depositphotos.com

Дівчатам завжди хочеться виглядати стильно в будь-яку пору року. Стилісти визначили наймоднішу зачіску літа 2023, яка підійде кожній - і це стрижка "віник".

Зачіска схожа на звичайний боб, але має ряд унікальних особливостей, яка робить її універсальною. Попри назву вона не має нічого спільного з кошлатістю та недбалістю. Навпаки, стрижка виглядає строго та стримано.

"Віник" - це каре, довжина якого нижче підборіддя від 5 см або трохи більше. Така зачіска не передбачає багатошаровості та об'єму. Локони однієї довжини та лежать максимально рівно, а передні пасма жорстко обрамляють обличчя.

Відео дня

У зв'язку з цим така стіжка ідеально підходить дівчатам, у яких тонке, рівне волосся будь-якої густоти. З такою зачіскою ви завжди будете виглядати акуратно та доглянуто.

Варто відзначити, що стрижку "віник" дуже любить американська модель Хейлі Бібер. Вона хоч і постійно змінює свій образ, але завжди повертається саме до цієї зачіски. Також справжньою фанаткою такої стрижки довгий час була популярна британська співачка Дуа Ліпа.

Співачка Дуа Ліпа довгий час була справжньою фанаткою зачіски "віник" / колаж УНІАН

Раніше УНІАН назвав зачіски, які омолоджують жінок після 40.

Вас також можуть зацікавити новини: