Манікюр для жінок, щоб мати молодший вигляд / Фото - instagram

Кожна жінка хоче мати молодший і привабливіший вигляд незалежно від свого віку. Манікюр теж може створювати anti-age-ефект, якщо його правильно підібрати. Розповідаємо про омолоджуючі варіанти дизайну, які в моді в 2023 році.

Світлі нюдові відтінки

Стриманий однотонний манікюр завжди матиме дорогий, стильний і свіжий вигляд. Майстри скаржаться на те, що старші клієнтки рідко обирають саме такий варіант - все частіше їх приваблюють вензелі, масивні малюнки і "котяче око". Однак це мало того, що вже є застарілими техніками, так ще й неймовірно старить! 

Відтінки для однотонного базового манікюру варто обирати виходячи з кольору шкіри. Якщо шкіра світла або бліда, то краще надати перевагу "холодним" варіантам блакитного, персикового, бузкового, коричневого та інших. Якщо шкіра темна або засмагла, то варто обирати "теплу" палітру.

Відео дня

Ось кілька варіантів, які підійдуть в 2023 році будь-якій модниці:

Ванільний френч

Цей варіант оформлення дизайну на нігтях буквально увірвався в тренди в 2023 році. Сьогодні він популярний для модниць будь-якого віку. Але для тих, хто постарше, він виконує ще одну важливу опцію - омолодження. З таким дизайном руки будуть мати "свіжий" вигляд, а оточуючі точно будуть знати, що ви в курсі тенденцій цього року. 

Майстри манікюру радять робити ванільний френч, використовуючи базові відтінки, проте можна і поекспериментувати. Головне - відмовитися від відтінків "вирвиоко" - вони мало того, що старять, так ще й демонструють тотальний несмак.

Ванільний френч / Фото - instagram

Як мати молодший вигляд за допомогою манікюру

В першу чергу варто відмовитися від занадто яскравих відтінків. Потім потрібно забути про безглузді візерунки, які здатні значно зістарити навіть руки молодої дівчини. 

Досвідчені майстри радять своїм колегам і модницям не наносити товстий шар покриття, тому що це перетворює пальці на "сосиски", і, звичайно ж, візуально надає їм кілька років. 

Нагадаємо, названо модний манікюр на весну 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: