Які речі потрібно викинути / depositphotos.com

Український дизайнер Андре Тан розповів, які речі варто викинути з шафи. І найкраще це зробити перед Новим роком, щоб розвантажити свій гардероб. Пам'ятайте, чим більше ви викидаєте, тим більше до вас приходить.

"Ще стане в нагоді"

"Річ вже 100% відслужила своє, але вам її шкода викинути через спогади, пов'язані з нею? Навіть не замислюйтеся! Шкода вам має бути себе, якщо вас в цьому хтось побачить на вулиці", - говорить дизайнер.

Клон в шафі

Одна справа, якщо це базові речі, по типу три білих футболок і дві пари чорних штанів. Але якщо це, наприклад, чотири сукні однакового фасону з однотипним малюнком, то, швидше за все ви носите з них тільки одну, а іншим трьом пора вирушати з очей геть.

Відео дня

Читайте такожМакіяж на Новий Рік 2022: добірка найцікавіших ідей (фото)Річ колишньої слави

За словами Андре, варто позбутися і від дизайнерських речей, які кілька років вже припадають пилом у вас в шафі. Швидше за все, ви їх вже не одягнете.

"Ще один раз сходжу за молоком"

"Так-так, мова йде про потерте і вже неабияк потягнуте взуття. Звичайно, в ньому вам звично і зручно, як в м'яких домашніх капцях. Але подивіться на ситуацію об'єктивно: в цьому навіть не ховають! Ви гідні кращого! Підіть і купіть собі пару нормального взуття", - говорить дизайнер.

Практична, але нецікава

У вас може бути річ, яка під все підходить. Але якщо вона не створює вам гарний настрій, то її також краще викинути.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко в новому образі з золотими брошками викликала палкі суперечки в мережі.

Вас також можуть зацікавити новини: