Названо старомодні спідниці / фото instagram.com

Модні експерти назвали п'ять моделей спідниць, які варто перестати носити, щоб не здаватися старомодними. Детальніше читайте в матеріалі УНІАН. 

Спідниця-олівець

Такий тип спідниць вийшов з моди ще близько семи років тому. Зараз цей елемент гардеробу не можна використовувати ні в якому поєднанні. Краще відразу викинути його, щоб не мати безглуздий вигляд. 

Спідниця-олівець / фото instagram.com

Спідниця вільного крою до коліна

Такий тип раніше був досить актуальним елементом класичного образу, проте сьогодні він дуже старить і демонструє відсутність смаку. 

Відео дня
Спідниця вільного крою до коліна / фото instagram.com

Спідниця у формі рибки

Такий тип спідниці був популярний багато років тому, і протягом останнього року цю тенденцію намагалися повернути. Але модниці її не оцінили, тому більшість стилістів називають спідницю-"рибку" пережитком минулого. 

Спідниця у формі рибки / фото instagram.com

Вельветова спідниця

По-перше, вона пасує далеко не всім, а по-друге, складно знайти до такої спідниці гідне і доречне поєднання. Саме тому стилісти радять відмовитися від неї в своєму гардеробі. 

Вельветова спідниця / фото instagram.com

Джинсова спідниця міді або максі

У 2020-2021 році така спідниця повернулася в число модних елементів гардероба, але протрималася там відносно недовго. Стилісти радять уникнути її при створенні свого образу.

Джинсова спідниця міді або максі / фото instagram.com

Нагадаємо, які брюки та джинси будуть дуже популярними в 2023 році.

Вас також можуть зацікавити новини: