Модна шкірянка на весну / скріншот Instagram

Зовсім скоро настане весна, а це значить, що ми знімемо з себе пуховики, черевики, вовняні светри і віддамо перевагу більш легким, але не менш стильним речам.

В тренді все також будуть брючні костюми, джинсові сорочки, шкірянки та спідниці з високими вирізами. Однак є кілька секретів, які допоможуть вам створити неймовірний образ з цими елементами одягу.

Брючний костюм

Вибирайте брючні костюми вільного крою, щоб вони не сковували ваші рухи і приховували кілька зайвих кілограмів, які ви могли наїсти в зимовий період. Вони можуть бути як однотонного кольору, так і з принтом. Тут покладайтеся тільки на свій смак. А поєднувати їх можна з кедами, туфлями і навіть босоніжками.

Відео дня
Брючний костюм / скріншот Instagram

Джинсова сорочка

В тренді завжди класика. Однак, якщо раніше ми найчастіше носили білі сорочки, то зараз варто звернути увагу на джинсові, які можна поєднувати з джинсами. Секрет: відтінок деніму повинен відрізнятися. Якщо ви вибираєте світлий верх, то низ повинен бути темнішим, і навпаки.

Джинсова сорочка / скріншот Instagram

Шкірянка

Зараз в магазинах можна знайти масу шкірянок, проте дизайнери все ж рекомендують вибирати ті, які зроблені з якісного матеріалу. Така річ прослужить вам дуже багато років. 

Модна шкірянка на весну / скріншот Instagram

Спідниця з високим розрізом

Спідниці з високим розрізом стали популярні ще в минулому році, в цьому вони повторюють свій успіх. При цьому носити такі спідниці рекомендується струнким дівчатам, а тим, у кого є зайва вага, краще вибрати інший варіант. А все тому, що через розріз оголюється частина стегна. Якщо не хочете засвітити недосконалості на шкірі - вибирайте більш скромні фасони спідниць.

Спідниця з високим розрізом / скріншот Instagram

Раніше УНІАН назвав модні спідниці на весну 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: