Модні зачіски 2023 / фото ua.depositphotos.com

У житті кожної жінки настає період змін. В першу чергу він впливає на волосся - це не секрет. Тому ви повинні знати, які зачіски будуть топовими в 2023 році, щоб не прогадати.

Боб

Цей варіант підійде як молодим дівчатам, так і тим, кому за 40. У б'юті-індустрії є багато варіацій цієї стрижки, починаючи від традиційної на короткому волоссі і закінчуючи довгими хвилястими локонами. До того ж дана стрижка ідеально підходить для неслухняного волосся.

Модні зачіски 2023 / колаж з фото

Ультракоротке піксі

Дана стрижка - ще один варіант каре. Однак її можна робити як рівною, так і з асиметричністю. Все залежить від ваших смакових уподобань. А головна перевага піксі в тому, що вам не доведеться щодня укладати волосся. 

Відео дня
Модна зачіска 2023 / колаж з фото

Каскад

Головний секрет даної стрижки в м'яких і перехідних лініях і шарах, які починаються з верхівки і простягаються все нижче і нижче по довжині волосся. Каскад ідеально поєднується з різними видами чубчика - подовженим, прямим, асиметричним, чубчиком-завісою.

Модна зачіска 2023 / колаж з фото

Багатошарові стрижки

Такі зачіски дуже люблять знаменитості, адже з їхньою допомогою можна візуально зменшити обличчя і витягнути шию. Вона робиться не так легко, як може здатися на перший погляд, тому краще звернутися до досвідченого майстра. Суть багатошарової стрижки полягає в тому, щоб кожен шар був довший за попередній. Найдовший - внизу, вгорі - коротший.

Модні зачіски 2023 / колаж з фото

Лисячий хвіст

Ця стрижка більше підходить для довгого і кучерявого волосся. Особливість цієї зачіски в тому, що зріз робиться під гострим кутом, після чого його краї обрамляются філіровкою. При цьому довжина волосся не прибирається.

Модні зачіски 2023 / колаж з фото

Раніше УНІАН назвав зачіски, які омолоджують жінок після 40.

Вас також можуть зацікавити новини: