Шкіру потрібно живити і зволожувати / фото ua.depositphotos.com

Омолодити шкіру обличчя можна не тільки за допомогою салонних процедур, але і за допомогою домашнього догляду. Так-так, варто тільки знати кілька нюансів.

Про це повідомляє cosmo.com.ua.

Читайте також"Візажиста на мило": названі головні антитренди в макіяжі

Відео дня

Зрозуміло, ефект не буде таким, як після косметологічних процедур. Але поліпшити вигляд своєї шкіри та обличчя ви цілком зможете. Для цього вам знадобиться оливкова олія. Вона допомагає затримати воду в шкірі, що в результаті призводить до поліпшення зовнішнього вигляду.

В оливковій олії міститься багато вітамінів, які не дозволять вашій шкірі постаріти передчасно. Крім того, це масло допомагає позбутися від почервоніння або роздратування. А також вона затягує рани.

Крім її позитивних якостей, варто сказати і про те, кому не можна її використовувати. Дівчатам, у яких акне або вугри категорично не можна використовувати оливкову олію. Жирні кислоти, які містяться в маслах, тільки дратують шкіру і живлять підшкірних кліщів. В результаті масло дасть негативний ефект.

Також варто пам'ятати, що шкіра буде виглядати молодше, якщо її правильно живити. Тому не забувайте її зволожувати. З оливкової олії можна зробити хорошу зволожуючу маску.

Інгредієнт:

  • 1 столова ложка оливкової олії першого віджиму (extra-virgin)
  • 1 столова ложка меду
  • 1 збите яйце

Як робити:

  • Змішай разом оливкову олію, мед і яйце, поки маса не перетвориться в емульсію.
  • Нанеси маску на очищене обличчя і залиш її на 15-30 хвилин, потім змий теплою водою і засобом для вмивання.
  • Протри обличчя тоніком і використовуй улюблений крем або сироватку для обличчя.

Інші новини УНІАН: