Ювелірні тренди осені 2020 / фото ua.depositphotos.com

Осінь 2020 вводить нові стандарти моди не тільки в одязі і манікюрі, але також і в прикрасах. Щоб залишатися в тренді і створити яскравий образ, придивіться до стильних прикрас осені 2020.

Круглі золоті сережки

Круглі золоті сережки / фото IZI

Ці сережки, які асоціюються у нас з модою дев'яностих, зараз знову в тренді. Такі сережки підійдуть як для повсякденного носіння, так і для модного вбрання і вечірнього образу. Масивні сережки не рекомендується носити занадто довго, щоб вуха не втомлювалися.

Сережки з перлами

Перлинні сережки 2020 / фото ua.depositphotos.com

Мода на перли і перлинні вироби триває ще з минулого року і все ще актуальна. Особливий попит мають сережки с перлинами. Така прикраса зробить ваш образ ніжним і жіночним. Ви також можете носити сережки з імітацією перлів.

Відео дня
Ювелірні тренди 2020 / фото shafa.ua

Асиметрія - один з головних трендів всієї осені 2020 року. Асиметричні сережки можуть мати різну форму і довжину або відрізнятися за кольором. Такі прикраси виглядають дуже незвично і інтригуюче.

Масивні ланцюжки

Масивні ланцюжки / фото net-a-porter

Масивні ланцюжки з великими ланками - головний тренд в прикрасах для шиї восени 2020 року. Така прикраса виглядає одночасно зухвало і жіночно. Кращий спосіб носити такий ланцюг - поверх светра, водолазки або блузи з високим коміром. Ви також можете повісити кілька невеликих ланцюгів разом.

Ланцюгові пояси

Пояси-ланцюги 2020 / фото momoyo

Пояс у вигляді ланцюжка - ще один тренд осіннього сезону. Такі пояси чудово виглядають з синіми або чорними джинсами і блузою. Пояс-ланцюг також можна носити з об'ємним светром або сукнею.

Великий перстень

Великий перстень/ фото ua.depositphotos.com

Великий перстень з великим каменем або масивною прикрасою є найбільш трендовою прикрасою осені 2020. Така річ підкреслить красу і витонченість ваших пальців і приверне до себе багато уваги.

Читайте також про моду і красу: