Ворогом сухої шкіри є алкоголь \ \ 374.ru

Внесення змін в дієту - відмінний перший крок до вирішення проблеми сухої шкіри. Ось кілька продуктів, які негативно на неї впливають, тому їх краще виключити з раціону.

Читайте такожСтало відомо, як омолодити обличчя в домашніх умовахАлкоголь. Він діє як сечогінний засіб в організмі, тобто виводить рідину. Це може привести до зневоднення і висихання шкіри. Крім того, спиртне може зробити тонкі лінії і зморшки більш вираженими.

Відео дня

Солоні продукти. Ще одна причина сухої шкіри. Коли ви їсте занадто багато солі, тіло витягує більше рідини з клітин, щоб нейтралізувати сіль. В результаті, через нестачу рідини в організмі шкіра стає більш сухою. При солоній дієті не забудьте також випивати багато води, щоб відновити баланс, передає medikforum з посиланням на The Health Site.

Цукор. Надлишок цукру в кровотоці може викликати "перехресне зшивання" колагену, що стане причиною жорсткості і втрати еластичності шкіри. Оскільки вона складається з колагену, нестача цього білка в раціоні може привести до втрати форми і пружності. Цукор також здатний послабити і висушити шкіру.

Рафіновані вуглеводи. Перероблені вуглеводи, такі як білий рис, хліб і макаронні вироби, можуть пошкодити колаген в шкірі так само, як цукор. Втрата колагену робить шкіру більш схильною до появи зморшок і посилення впливу гравітації (обвислій шкірі).

Продукти з високим вмістом вітаміну А. Надмірна кількість вітаміну А може викликати сухість шкіри, випадання волосся, тріщини на губах, ослаблення кісток, головні болі і багато іншого. Продукти, які є хорошими джерелами вітаміну А, включають жир печінки риб, печінку, яєчні жовтки, масло, вершки і збагачене молоко. Можна відмовитися від прийому добавок з вітаміном А, але перед цим проконсультуйтеся з лікарем.

Кава. Як і алкоголь, кава може зневоднювати шкіру, звужуючи кровоносні судини, що впливає на приплив рідини до шкіри. Кава особливо погано впливає на шкіру навколо очей. Ще гірше, якщо ви п'єте каву натщесерце.

Новини по темі