Модний одяг на весну 2023 / Фото - instagram

Весна - прекрасна пора, коли можна відмовитися від пуховиків, чобіт і об'ємних незручних курток. Розповідаємо про речі, які повинні бути в гардеробі кожної модниці в найближчі два місяці. Цей одяг універсальний і доступний, тому стане прекрасним вибором не тільки на найближчий сезон. 

Тренч

Почнемо з верхнього одягу. Тренч - це ідеальне весняне пальто, яке ніколи не виходить з моди. Воно може бути світлим або темним, коротким або довгим, але в будь-якому випадку додасть елегантності образу. Тренч є класичною річчю, тому купити його можна без побоювання за те, що скоро він вийде з моди.

Модний одяг на весну 2023 / Фото - instagram

Шкіряна куртка

Якщо хочеться чогось більш зухвалого, то ідеальне рішення - шкіряна куртка. Це стильний і сучасний вибір для створення весняних образів. Вона може бути чорною, коричневою або навіть яскравою - тут все залежить від смаку модниці. 

Відео дня

Перевага шкіряної куртки в тому, що вона ніколи не виходить з моди і ідеально поєднується як з джинсами, так і з сукнями.

Модний одяг на весну 2023 / Фото - instagram

Джинси-скіні

З приводу джинсів-скіні не згасають суперечки не перший день: одні стилісти заявляють, що скіні - минуле століття, а інші називають їх класикою, яка повинна бути в будь-якому гардеробі. Так чи інакше, цей вид джинсів ідеально підходить для створення безлічі образів на кожен день. Їх можна поєднувати з топами, блузами, сорочками або світшотами. 

Вони підкреслять фігуру, зроблять акцент на стегнах. Найкраще їх носити з взуттям на плоскій підошві.

Модний одяг на весну 2023 / Фото - instagram

Біла блузка

Ця класична і універсальна річ давно перестала асоціюватися з офіційно-діловим стилем. Сьогодні її можна обіграти як завгодно: носити з джинсами, спідницями, шортами, прикрасити вишивкою, поясом, брошкою. Підходить як для повсякденного носіння, так і для особливих випадків.

Модний одяг на весну 2023 / Фото - instagram

Сукня-сорочка

Сукня-сорочка - це зручний і модний вибір для створення образів в стилі casual або ділового стилю. Вона може бути виконана з різних матеріалів і мати різний фасон, та будь-який варіант ідеально поєднується з туфлями або кедами, і підходить як для роботи, так і для прогулянки.

Модний одяг на весну 2023 / Фото - instagram

Білі кросівки

Не забуваємо про взуття. Білі кросівки - це просто must have. Їх сьогодні можна ідеально додати як в повсякденний образ, так і в офіційно-діловий зі строгими брюками. Якщо вам не хочеться носити саме білі, то стилісти радять вибирати пастельні тони - вони теж універсальні і будуть в тренді не тільки навесні, але і влітку.

Модний одяг на весну 2023 / Фото - instagram

Нагадаємо, названо відтінки помади для жінок після 50, які допоможуть омолодитися.

Вас також можуть зацікавити новини: