Помада для жінок / Фото - instagram

Помада - це те, на що неможливо не звернути увагу. Правильно підібраний колір робить обличчя жінки більш "свіжим" і витонченим, а не дуже відповідний відтінок видає недоліки і псує загальну картинку. Сьогодні поговоримо про те, яку помаду обрати навесні 2023 року, щоб мати молодий вигляд.

Коричнева помада

Якщо говорити про не дуже темний коричневий, то такий відтінок ідеально пасуватиме будь-якій жінці незалежно від кольору шкіри. Така помада - не вигадлива і досить благородна, що говорить про те, що її можна використовувати як на кожен день, так і для робочих зустрічей або світського вечора. 

Найбільше коричнева помада пасує брюнеткам, а жінки з іншим кольором волосся без зусиль можуть знайти свій ідеальний варіант перебираючи відтінки коричневого. 

Відео дня

Така помада візуально зробить акцент на губи, а зморшки, якщо такі є на обличчі, автоматично зникнуть з поля зору. 

Помада для жінок / Фото - instagram

Сливова помада

Це досить нестандартне рішення, яке підходить для любителів експериментів. Візажисти стверджують, що така помада має ідеальний вигляд на жінках з русявим і темним кольором волосся, але блондинкам вона рідко личить. 

Ця помада створює ефект свіжості, стираючи з обличчя вікові зміни - ідеальне рішення для тих, хто хоче омолодитися без допомоги пластичних операцій.

Помада для жінок / Фото - instagram

Червона помада

Червона помада - це колір пристрасті і молодості. Попри те, що деякі жінки за 40 бояться її, візажисти запевняють, що страх абсолютно безпідставний. Яскрава помада привертає увагу. Якщо ви вважаєте, що занадто яскравий червоний вам не підходить, можна погратися з відтінками і обрати якийсь більш приглушений варіант.

Помада для жінок / Фото - instagram

Нагадаємо, який колір помади молодить

Вас також можуть зацікавити новини: